Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Μην βιαστείτε να απομακρύνετε από κοντά σας κάποια άτομα. Προφανώς, για κάποιο λόγο τα βάλατε αρχικά στη ζωή σας. Αν δεν ικανοποιούν πλέον όσα νομίζατε ότι θέλατε, το σύμπαν έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα και δεν καταλήγετε σε βιαστικά συμπεράσματα, οι άλλοι θα έχουν τον χρόνο να σας δείξουν τον χαρακτήρα τους. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ταύρος

Γενικά : Σήμερα πρέπει να πατήσετε γερά τα πόδια σας στο έδαφος, αντί να προσαρμόζεστε στις τρέχουσες καταστάσεις. Το να είστε άρτιοι σύντροφοι ή φίλοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείτε με τις θέσεις των άλλων. Περισσότερο προσβολή προς την προσωπικότητά σας αποτελεί κάτι τέτοιο… Ορίστε εκ νέου τα όριά σας όπου χρειάζεται, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται. Δεν πρέπει να ενδώσετε στον φόβο πιθανών ανατροπών, ειδικά όταν πρέπει να συμβιβάσετε τις αρχές σας.

Δίδυμοι

Γενικά: Όση χαλαρότητα κι αν επικρατεί στο περιβάλλον σας σήμερα, εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε το πλήθος. Ο πειρασμός θα είναι ακαταμάχητος και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, γιατί η ευημερία σας είναι πιο σημαντική από το κέφι της στιγμής. Αν η διατροφή σας χρειάζεται προσοχή, μην ενδώσετε στην πρόσκληση για μια λαχταριστή πίτσα. Συναντήστε την παρέα για χορό, πιείτε κάτι μη αλκοολούχο, κρατήστε τις υποσχέσεις στον εαυτό σας!

Καρκίνος

Γενικά: Γιατί νιώθετε ενοχές για τις ρομαντικές επιθυμίες σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Έχετε κάθε δικαίωμα να νιώθετε ποθητοί και να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας, ενόσω δεν προδίδετε το ταίρι σας. Αν διατηρείτε τα όριά σας, ειδικά στον εργασιακό τομέα, λίγο φλερτ μπορεί να είναι δημιουργικό. Αν είστε αδέσμευτοι, μην εκπλαγείτε από τις προσεγγίσεις που θα βιώσετε και το κύμα ενέργειας που θα σας κατακλύσει!

Λέων

Γενικά : Μην κάνετε καμία κίνηση σήμερα, χωρίς το φίλτρο του μέτρου! Όσο επαναστατικοί κι αν νιώθετε, όση ανάγκη κι αν έχετε να τραβήξετε πάνω σας την προσοχή, δεν πρέπει να χάνετε την αίσθηση του περιβάλλοντος. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό, ενδέχεται να θιχτούν από τα απερίσκεπτα λόγια σας. Αν θέλετε να αποβάλετε την ενέργειά σας, προτιμήστε την έντονη άσκηση.

Παρθένος

Γενικά: Χρειάζεται στιβαρή δύναμη το κεφάλι που φορά το στέμμα! Όση ανάγκη κι αν έχετε σήμερα να κινηθείτε αυθόρμητα και χαλαρά, η αίσθηση του καθήκοντος πρέπει να υπερισχύσει. Μην απογοητεύσετε τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται, αθετώντας υποσχέσεις και παραμελώντας τους ίδιους. Αν στήσετε ένα λειτουργικό σχέδιο, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να σας μείνει αρκετός χρόνος για να ξεδώσετε μετά.

 Ζυγός

Γενικά: Μην απλώσετε το χέρι σας μακρύτερα από εκεί που μπορείτε σήμερα! Ο πειρασμός θα είναι μεγάλος για να κάνετε κάποιες μικρές ατασθαλίες, αλλά θα πρέπει να τον καταπνίξετε με ευσυνειδησία και δημιουργικότητα. Αντί να ξοδέψετε χρήματα για καινούργια καλλυντικά, ζητήστε δείγματα. Θέστε έναν στόχο, όπως τις διακοπές στον προορισμό που λαχταράτε, που θα σας αποτρέπει να τις στερηθείτε για μια παρόρμηση της στιγμής.

 Σκορπιός

Γενικά: Κανείς δεν θα σας απομονώσει σε μια γωνιά – αν βρεθείτε εκεί, θα είναι από δική σας επιλογή! Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σήμερα, για τους ανταγωνιστικούς ανθρώπους που θα θελήσουν να πάρουν τη θέση σας. Μην αντιδράσετε εκδικητικά ούτε να ξεκινήσετε έναν πόλεμο πίσω από την πλάτη τους. Όσο δύσκολος κι αν σας φανεί, ο καλύτερος χειρισμός είναι να σκοτώσετε με ευγένεια. Παραχωρήστε τους τον προβολέα και χειροκροτήστε τους… Αυτό θα αποδείξει ότι εσείς κρατάτε τα ηνία του παιχνιδιού.

Τοξότης

Γενικά : Μια αδέσποτη ψυχή θα χρειαστεί συμβουλές σήμερα, γι’ αυτό μην διστάσετε να προσφέρετε τις άρτιες υπηρεσίες σας. Στην προσέγγιση για να βοηθήσετε, να μην ξεχάσετε το όριο ανάμεσα στην ανάταση της αυτοπεποίθησης του άλλου και την καθοδήγηση. Πείτε την άποψή σας, συμβουλέψτε και αποχωρίστε. Η υπερβολική ανάμιξη στις υποθέσεις των άλλων, θα σας στερήσει χρόνο από τη δική σας ζωή.

Αιγόκερως

Γενικά: Σήμερα επιστρατεύστε την επιλεκτικότητά σας. Η κυκλοθυμία σας μπορεί να σας ωθήσει σε εκκεντρικότητες, που δεν θα συνάδουν με την πορεία που έχετε χαράξει. Μην ξεχνάτε ότι δεν πορεύεστε μόνοι σε αυτή τη διαδρομή, το όραμα δεν είναι μόνο δικό σας και οφείλετε να λαμβάνετε υπόψιν τις απόψεις των υπολοίπων. Αν δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε γενικότερα, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε τη θέση σας στην εν λόγω ομάδα και να αποχωρήσετε.

 Υδροχόος

Γενικά: Μια ιδέα σας δεν φαντάζει τέλεια στον σχεδιασμό; Μην βιαστείτε να την απορρίψετε εντελώς, ίσως πρέπει μόνο να κάνετε λίγες αναπροσαρμογές. Επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας, τόσο αν πρόκειται για την προσωπική σας ζωή όσο και για την επαγγελματική. Στήστε πρώτα το πλάνο σας και μετά ασχοληθείτε με τους αριθμούς. Δεν αποκλείεται να καταλήξουν όλα πολύ πιο εφικτά απ’ όσο φανταζόσασταν.

Ιχθύες

Γενικά : Διευρύνετε την οπτική σας, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να χάσετε τα ζητούμενα. Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, μπορεί να μεγεθύνει τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Πριν να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, διασφαλίστε ότι υπάρχει το περιθώριο να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητα και την ερευνητικότητά σας. Φροντίστε να εξασφαλίσετε τη συνεργασία των άλλων, για να μην καταλήξετε να σηκώνετε όλα τα βάρη μόνοι.