Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Ας έχετε ένα σακίδιο με τα χρειώδη σε ετοιμότητα σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στον επεκτατικό Τοξότη και συναντάται με τον απελευθερωτικό Ουρανό. Αυτή η συγκυρία θα σας ωθήσει να εξερευνήσετε άγνωστα πεδία, από μικρά ρίσκα μέχρι την περιδιάβαση της υδρογείου. Αρχίστε να βιώνετε τις δυνατότητές σας: στείλτε σε έναν εκδοτικό οίκο τα γραπτά σας ή ενταχθείτε σε ένα δημιουργικό εργαστήριο. Ο ουρανός είναι το όριό σας, γι’ αυτό ανοίξτε διάπλατα τα φτερά σας!

Ταύρος

Γενικά: Σήμερα αφιερώστε χρόνο στο να μελετήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Με τη Σελήνη στον τομέα των κοινών σας ταμείων, ίσως πρέπει να πάρετε κάποια αναθεωρητικά μέτρα. Είστε από φύση σας σταθερά άτομα, γι’ αυτό σας απασχολεί η διασφάλιση του μέλλοντος. Ο καινοτόμος Ουρανός θα σας δώσει το έναυσμα να εντοπίσετε τρόπους μόνιμης αύξησης των εσόδων σας. Από την πώληση ακινήτων μέχρι πιθανές επενδύσεις, όλες οι ιδέες είναι καλές και πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται!

Δίδυμοι

Γενικά : Η σύμπραξη θα είναι προτεραιότητά σας σήμερα, χάρη στη Σελήνη στον Τοξότη και στον Οίκο σας των σχέσεων. Δύο μυαλά αποδίδουν καλύτερα από ένα, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλα μέρη του σώματος… Είστε άκρως επικοινωνιακοί, παρόλη την τάση σας να θέλετε να ηγείστε ενίοτε. Μελετήστε την ποιότητα των σχέσεών σας και εστιάστε στη δημιουργία αρμονικής ατμόσφαιρας. Συζητήστε τους κοινούς στόχους και τα όνειρά σας, ιδανικά με ένα ποτήρι κρασί στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα!

Καρκίνος

Γενικά: Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Η Σελήνη από τον Τοξότη επισκοπεί την ευημερία σας και σας ενημερώνει ότι προσεγγίζετε τα όριά σας. Το άγχος τείνει να ξεπεράσει τα επίπεδα των αντοχών σας, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε πρακτικές χαλάρωσης. Αν δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε αυτή την περίοδο, φροντίστε να μην αντιμετωπίζετε ως το τέλος του κόσμου το κάθε χρονικό περιθώριο που σας θέτουν. Η ζωή είναι γεμάτη εμπόδια, κάτι που γνωρίζετε και πρέπει να βρείτε αποδοτικούς τρόπους να τα ξεπερνάτε!

Λέων

Γενικά: Μην κοιτάτε το φθαρμένο σας τζιν και το ίδιο μπλουζάκι που φορούσατε χθες! Η Σελήνη κεντρίζει τον εκφραστικό τομέα σας, απαιτώντας από εσάς να ξεπεράσετε τη δεκαετία του ’80 και να εναρμονίσετε την εμφάνισή σας στο παρόν. Φροντίστε τη συνολικότερη εμφάνισή σας με μια μέρα περιποίησης, βγάλτε από τη ναφθαλίνη τα κοστούμια ή τα ταγιέρ σας, δείτε κατάματα όσα φοβάστε. Είναι η στιγμή να κάνετε τις συζητήσεις που αποφεύγετε, να πείτε τις αλήθειες σας για να κλείσουν οι παλιές εκκρεμότητες και να περάσετε με αισιοδοξία στην καινούργια πορεία που θα χαράξετε.

Παρθένος

Γενικά: Αν νιώθετε συναισθηματικά ασταθείς σήμερα, ευθύνεται η είσοδος της Σελήνης στον ευάλωτο 4ο Οίκο σας. Μην τα βάλετε με τον εαυτό σας, ούτε να προσπαθήσετε να τον πείσετε ότι δεν νιώθετε ευαίσθητοι… Αποφύγετε την πολυκοσμία, αφιερώστε χρόνο στο πληγωμένο παιδί μέσα σας, μοιραστείτε ευχάριστες αναμνήσεις με το ταίρι σας στον καναπέ. Με τον Ουρανό να ορμά στον ερωτικό σας τομέα, ίσως αυτές οι στιγμές ίασης να επιφέρουν πιο θερμές εμπειρίες!

 Ζυγός

Γενικά : Να είστε σε ετοιμότητα σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί. Η Σελήνη απεκδύεται των φίλτρων μέσα στον τομέα σας της επικοινωνίας, καλώντας σας να καταγράψετε κάθε σκέψη σας στο χαρτί ή την οθόνη. Μην προσπαθήσετε να «τελειοποιήσετε» κάτι τώρα, μόνο εκφράστε το. Οι συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών θα είναι εξαιρετικά παραγωγικές. Αδράξτε την ευκαιρία και επεξεργαστείτε κάθε άποψη που θα εκφραστεί!

Σκορπιός

Γενικά: Τα μάτια σας είναι προσηλωμένα στο χρήμα! Το πρακτικό μυαλό σας θέλει να κάνει μια επιθεώρηση στα οικονομικά σας, γιατί έχετε ως στόχο την εξασφάλισή σας με κάθε κόστος… Ίσως να ακυρώσετε τα βραδινά σας σχέδια, για να ολοκληρώσετε την καινούργια στρατηγική σας. Να ξέρετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αν συνοδεύσετε το σκεπτικό σας με δουλειά – αντί να σπαταλάτε τα έτοιμα.

Τοξότης

Γενικά: Η Σελήνη επισκέπτεται τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας και στέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας. Αν και έχετε την τάση να σπαταλάτε πολύ χρόνο στο στήσιμο της στρατηγικής σας, πλέον οι στόχοι σας θα είναι πολύ πιο διαυγείς και πιο προσβάσιμοι. Εστιάστε την ενέργειά σας στην υλοποίησή τους και μόνο, χωρίς να αποσπάστε από κάθε είδους άλλα θέματα. Αυτή είναι η προτεραιότητά σας και μην την παραμελήσετε μέχρι να την πραγματώσετε!

 Αιγόκερως

Γενικά : Η ψυχολογία σας ενδέχεται να δεχθεί κάποια επιπλέον πλήγματα, γι’ αυτό πρέπει να την περιφρουρήσετε. Με την Σελήνη στον Τοξότη, η αμυντική σας ικανότητα μπορεί να μειωθεί κάπως. Να έχετε πρόχειρα τα χαρτομάντιλα, γιατί θα λειτουργείτε σαν σφουγγάρι των προβλημάτων των άλλων! Προσπαθήστε όσο είναι δυνατόν να μείνετε μακριά από δεσμευτικές υποχρεώσεις σήμερα, για να μπορέσετε να χειριστείτε τα δικά σας θέματα.

Υδροχόος

Γενικά : Είστε ορμητικοί από πεποίθηση ή σε υπερδιέγερση από τους πολλούς καφέδες; Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σας κατακλύσει με ενέργεια, ωθώντας σας να αναζητήσετε ομαδικές δραστηριότητες και πολλές επαφές. Ο αυθόρμητος Ουρανός που σας κυβερνά, θα συνεργαστεί με το ένστικτό σας και θα σας εντάξει στις πιο ενθουσιώδεις ομάδες. Το διαδίκτυο θα έχει την τιμητική του, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε από την πληθώρα ευκαιριών που θα σας προσεγγίσουν. Διαδώστε τις εξαιρετικές ιδέες σας, ακόμα και με τρόπους που κανείς δεν θα περίμενε!

Ιχθύες

Γενικά : Τα μάτια σας στρέφονται επιτέλους στους στόχους σας και το έπαθλο! Η φιλόδοξη Σελήνη κεντρίζει τον επαγγελματικό σας τομέα, για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι από τα δεδομένα σας. Δεν θέλετε να είστε αόρατοι μέσα στους πολλούς, μην περιμένετε άλλο στην ουρά. Γνωστοποιήστε τις ικανότητές σας, επιδείξτε τα ταλέντα σας, προωθήστε τη δουλειά και τις ιδέες σας ακόμα και μέσω διαδικτύου. Από εσάς εξαρτάται να συμπράξετε με ειδήμονες, για να χαράξετε την καινούργια πορεία σας και να αρχίσετε να διεκδικείτε όσα δικαιούστε!