Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Οι ελιγμοί σας είναι πασίγνωστοι, όμως όσο εύκολα μπορείτε να ανεβαίνετε πρέπει και να κατεβαίνετε! Σήμερα πρέπει να μειώσετε το κόρδωμά σας, καθώς ο τυραννικός Πλούτωνας συναντά την χαρισματική Αφροδίτη και δεν θέλετε να θεωρηθείτε εγωκεντρικοί. Βρείτε πιο διακριτικούς τρόπους να εκφράσετε την επάρκειά σας, παραμείνετε ταπεινοί και τολμήστε να επαινέσετε άλλους για τα επιτεύγματά τους.

Ταύρος

Γενικά ζώδια: Προσέξτε τις υπερβολές! Ο διεισδυτικός Πλούτωνας συγκρούεται σήμερα με την Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης σας και αποζητά την απόλαυση. Μιας και είναι Παρασκευή, προσπαθήστε να αποβάλετε μέρος του άγχους σας για να αποφύγετε απροσεξίες στον εργασιακό τομέα. Δεν θέλετε να πιεστείτε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται, μπορείτε να αφήσετε κάποια πράγματα για την ερχόμενη εβδομάδα.

Δίδυμοι

Γενικά : Με την φλύαρη Αφροδίτη στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών, είστε ανοικτό βιβλίο για τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς. Όμως ο Πλούτωνας κεντρίζει τη ζώνη των έντονων συναισθημάτων σας και σας κάνει ευάλωτους. Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί ενδέχεται να μην δείτε την κρυφή ατζέντα τους. Κρατήστε κι εσείς κρυφά τα χαρτιά σας σήμερα, μέχρι οι άλλοι να κάνουν όσα πρέπει για να αποδειχθούν πιστοί προς εσάς!

Καρκίνος

Γενικά : Μακάρι η αγάπη να θριάμβευε πάντα! Ο κτητικός Πλούτωνας συγκρούεται σήμερα με την παθιασμένη Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεών σας, ωθώντας σας να δείτε κάποιες δυσάρεστες αλήθειες. Πάρτε βαθιές ανάσες και ζητήστε να κάνετε ειλικρινή διάλογο, ώστε να ξεκαθαρίσετε αν τα οράματά σας για το μέλλον συμπίπτουν. Αν δεν κινούνται σε παράλληλες πορείες, ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι σας όσο είναι νωρίς.

Λέων

Γενικά : Πατήστε φρένο! Με την Αφροδίτη του ιδεαλισμού στον 9ο Οίκο σας της αφθονίας, έχετε πάρει φόρα και δεν συνειδητοποιείτε τι σημαίνει υπερβολή. Ο τιμωρός Πλούτωνας δημιουργεί σήμερα μια προκλητική γωνία με τη θεά της αρμονίας, που θα σας δείξει με διαύγεια ποιες συνέπειες έχει το να ικανοποιείτε πάντα όλες τις επιθυμίες σας χωρίς μέτρο. Μείνετε μακριά από τα καταστήματα, μην προκαλείτε άτομα που είναι δεσμευμένα, μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Παρθένος

Γενικά: Ο μαγνητισμός σας βρίσκεται σε έξαρση, με το σύμπαν να ευνοεί τον 8ο Οίκο σας της γοητείας. Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον σαγηνευτικό Πλούτωνα, θα εντείνει κι άλλο τη δυναμική σας… Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε σε λάθος πορείες. Κρατήστε τα δώρα σας για το άτομο που θα φτάσει στο τέλος της διαδρομής δίπλα σας, ακόμα κι αν αρχικά μπορεί να μην ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον σας!

Ζυγός

Γενικά : Κάτι που δεν φαίνεται, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει! Με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη να συγκρούεται σήμερα με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα, είναι πιθανό να αναδυθούν στην επιφάνεια θέματα που υπόβοσκαν – σαν ηφαίστειο που εκρήγνυται. Όσο σκληρό κι αν είναι να αποδεχθείτε τις άβολες και σκληρές αλήθειες, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την επούλωση των πληγών σας. Παραμένει να φανεί αν θα κάνετε μόνοι σας αυτή την ίαση ή με συντροφιά… Πάντως να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε εσείς για άλλους τη δουλειά με το μέσα τους!

 

Σκορπιός

Γενικά: Μήπως παραείστε επιφυλακτικοί; Είναι θετικό να προσεγγίζετε κάθε καινούργια κατάσταση με προσοχή. Το να θεωρείτε πάντα ότι οι άλλοι έχουν υστερόβουλα κίνητρα, ξεφεύγει από την προσοχή και αγγίζει την παράνοια. Με τον διεισδυτικό Πλούτωνα να συναντά σήμερα την αισιόδοξη Αφροδίτη, δοκιμάστε τουλάχιστον να δώσετε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας!

Τοξότης

Γενικά : Σήμερα αφήστε τις πιστωτικές κάρτες στο σπίτι! Μια συνάντηση της ηδονικής Αφροδίτης με τον εμμονικό Πλούτωνα, θα μειώσει πολύ τη δύναμη της θέλησής σας και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στις παρορμητικές αγορές. Μην θεωρήσετε ότι θα περιοριστείτε σε μια βόλτα να κοιτάτε βιτρίνες, δεν θα το κάνετε! Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή, που δεν θα την συγκρατήσετε μέχρι την ανταλλαγή ματιών!

Αιγόκερως

Γενικά: Ετοιμαστείτε να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων! Μια γωνία έντασης ανάμεσα στην ευαίσθητη Αφροδίτη και τον ερευνητικό Πλούτωνα, είναι πιθανό να σας στείλει για μια οδυνηρή συναισθηματική ανασκαφή. Κάτι σας ενοχλεί και θα ησυχάσετε μόνο αν το εντοπίσετε. Να θυμάστε ότι όσο πιο βαθιά σκάβετε, τόσο πιο εύθραυστη γίνεται η επιφάνειά σας… Γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε τις συζητήσεις σας σε δημόσιο χώρο ή στην παρουσία ατόμων που δεν θα θέλατε να εκτεθείτε στα μάτια τους.

Υδροχόος

Γενικά : Η παρατηρητικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα! Ο ερευνητικός Πλούτωνας θα έχει μια πύρινη συνάντηση με την παραστατική Αφροδίτη, κεντρίζοντας την ανάγκη σας να υποστηρίξετε όποιον έχει αδικηθεί και να αποκαλύψετε κάθε υπαίτιο. Φροντίστε να μην τραβήξετε την προσοχή πάνω σας από τη σφοδρότητα της δράσης σας, για να μην φέρετε σε δύσκολη θέση ευαίσθητους ανθρώπους. Επιβεβαιώστε πρώτα τις υποψίες σας και μετά μοιραστείτε τα ευρήματά σας με άτομα που μπορούν να επαναφέρουν ισορροπίες.

Ιχθύες

Γενικά ζ: Βρίσκεστε σε στάδιο επιστράτευσης συμμάχων; Σήμερα θα θελήσετε να την αναλάβετε προσωπικά, καθώς η κοινωνική Αφροδίτη θα συγκρουστεί με τον ύπουλο Πλούτωνα και ίσως θαμπώσει κάπως το πραγματικό πρόσωπο των καταστάσεων. Κάποιος που είχε συγκεντρώσει την περισσότερη προσοχή σας, μπορεί τώρα να αποδειχθεί το ζιζάνιο του κήπου. Καλό θα είναι να μην αφήσετε σε άλλους τον χειρισμό δικών σας θεμάτων, γιατί κάθε κίνησή τους θα έχει αντίκτυπο σ’ εσάς και μόνο… Αρκεί ένα σάπιο μήλο για να σας χαλάσει όλη τη σοδιά