Αστρολογία: Ημερήσεις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσεις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε τις στρατηγικές των σχέσεων να σας παρεκκλίνουν από τους στόχους σας. Αν αποζητήσετε την ησυχία σας και αποφύγετε τις κοινωνικές δραστηριότητες, θα κάνετε μεγάλα άλματα στην πορεία σας. Κρεμάσετε το ταμπελάκι «μην ενοχλείτε» και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί, χωρίς την ανυπόμονη ενέργεια τρίτων στο περιβάλλον σας.

Ταύρος

Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα; Αυτό δεν θα ισχύει απόλυτα για εσάς σήμερα, καθώς οι απαγορεύσεις θα σας οδηγήσουν σε εξέγερση! Άλλο να είστε πραγματιστές και άλλο να περιορίζεστε σε υπερβολικό σημείο. Μην είστε τόσο εμμονικοί με τον τρόπο που θέλετε να γίνονται τα πάντα, οι συνέργειες είναι αυτές που θα σας φέρουν πιο κοντά στη γραμμή υλοποίησης των στόχων σας. Ακόμα κι αν τα αποτελέσματα διαφέρουν κάπως από τα επιθυμητά, είναι βέβαιο ότι θα έχετε κερδίσει σε ανθρώπινη επαφή!

Δίδυμοι

Συγκεντρώστε όλα τα στοιχεία σας, πριν αντιδράσετε! Ένα προκλητικό τετράγωνο σήμερα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον αυστηρό Κρόνο, ενδέχεται να αλλοιώνει την οπτική σας σε κάποια θέματα. Πρέπει να έχετε τη συνολική εικόνα με αποδείξεις, γι’ αυτό επιλέξτε την ενδελεχή έρευνα των λεγομένων σας και των πηγών σας. Αν πρέπει οπωσδήποτε να επιδείξετε κάποια αντίδραση, κάντε την με ηρεμία και όχι με ορμή!

Καρκίνος

Η υπερβολική ενασχόλησή σας με τον φιλικό κύκλο και μόνο, μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σας ζωή! Η σημερινή σύγκρουση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σας προειδοποιεί ότι δεν χωράνε άλλα θέματα κάτω από το χαλί… Κανείς δεν θα σας προσεγγίσει, αν δεν νιώθει ότι θα του διαθέσετε τον χρόνο που δικαιούται! Εσείς θα πάρετε την απόφαση να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, για να συστηθείτε και να προσφέρετε έναν καφέ. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, φροντίστε να δείξετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας με μια όμορφη χειρονομία.

Λέων

Χωρίς να υποτιμάτε το συναίσθημά σας, βάλτε ένα όριο στη γενναιοδωρία σας! Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη διάθεση της προσφοράς και τον αυθορμητισμό σας. Φορέστε πρώτα τη δική σας μάσκα οξυγόνου, πριν θελήσετε να δώσετε πνοή στα όνειρα άλλων. Μήπως κάθε εθελοντική σας προσφορά, αποτελεί και μια προεργασία για τους δικούς σας στόχους; Είναι η ιδανική στιγμή να βρεθείτε με την ομάδα στήριξής σας, για να χαράξετε τις καινούργιες πορείες σας.

Παρθένος

Αρνηθείτε τις κοινωνικές δραστηριότητες που παρεμβαίνουν στην προσωπικότητά σας! Η σημερινή συνάντηση της ισορροπητικής Αφροδίτης με τον Κρόνο του καθήκοντος, θα βγάλει στην επιφάνεια την συνεχή προσπάθειά σας να είστε παρόντες για όλους τους άλλους – φτάνοντας και στην υπερβολή της επίδειξης. Δεν υπάρχει λόγος να ακολουθείτε τις επιταγές των άλλων, πρέπει να βάλετε την αυτοεκτίμησή σας σε προτεραιότητα!

 Ζυγός

Ζυγίστε καλά κάθε χώρο που μπαίνετε και μην μιλάτε χωρίς να έχετε σκεφτεί τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε! Ένα προκλητικό τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη που σας κυβερνά και τον εριστικό Κρόνο, μπορεί να μετατρέψει γρήγορα τους αθώους διαλόγους σε πεδία μάχης. Αποφύγετε σε αυτή τη φάση να θίξετε ευαίσθητα θέματα, τόσο δια ζώσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας ή τις κάθε είδους επικοινωνίες σας. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να προτιμήσετε να περάσετε τη σημερινή μέρα στην παραλία!

Σκορπιός

Πείτε με κάθε ειλικρίνεια την αλήθεια σας, ειδικά όσο αφορά την αγάπη! Δεν χρειάζεται ευφυΐα για να εκφράσετε το συναίσθημά σας, χρειάζεται μόνο να διαθέτετε συμπόνια και κατανόηση. Μην διστάσετε να κάνετε προσεγγίσεις σήμερα, το μυαλό και η καρδιά σας θα είναι σε απόλυτο συντονισμό. Τολμήστε να μιλήσετε, ώστε να διαπιστώσετε πόσο συμβατά είναι τα συναισθήματά σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το πιο πιθανό είναι να χαρείτε από την ανταπόκριση που θα έχετε!

Τοξότης

Η ειλικρίνεια είναι η πιο ενδεδειγμένη πολιτική για εσάς σήμερα, ακόμα κι αν θα έχει κόστος έναντι της ομάδας! Όσο κι αν διστάζετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν οι άλλοι έχουν τη ρεαλιστική εικόνα σας αντί για μια διαστρεβλωμένη οπτική της πραγματικότητας – ίσως και από άλλες πηγές. Θα χειριστείτε πιο άρτια κάποιες συγκρουσιακές καταστάσεις, αν τολμήσετε να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

Αιγόκερως

Σήμερα καλείστε να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ειδικά αν κάποια κατάσταση δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα θέλατε, είναι πιο συνετό να κάνετε λίγα βήματα οπισθοχώρησης. Ο κυβερνήτης σας και μετρημένος Κρόνος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την γοητευτική Αφροδίτη, που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνάμεις σας με αποδοτικούς τρόπους. Αναζητήστε εναλλακτικές, σκεφτείτε άλλες προοπτικές και συζητήστε τις ιδέες σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και ίσως μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες.

 Υδροχόος

Σήμερα πρέπει να θυμάστε ότι η κατανόηση είναι πρωταγωνιστής, όταν πρόκειται να εκφράσετε τις απόψεις σας! Αντί να φανείτε επιθετικοί ή επικριτικοί προς κάποιους, σκεφτείτε αν έχετε σφάλλει εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση. Όλοι οι άνθρωποι είναι εύθικτοι – περιλαμβανομένου εσάς – γι’ αυτό δεν θέλετε να προκαλέσετε συγκρούσεις… Όσο κι αν δικαιωματικά ταράζεστε, το ζητούμενό σας είναι να χτίσετε γέφυρες και όχι να γκρεμίσετε!

Ιχθύες

Σήμερα πρέπει να αποποιηθείτε το σκεπτικό και τη συμπεριφορά του θύματος, αγαπητοί Ιχθύες! Η ζωή σας δίνει προκλήσεις, για να καταφέρετε να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε. Όσο ονειροβατείτε σε μια καθημερινότητα γεμάτη λιακάδες και ουράνια τόξα, δεν πρόκειται να χειριστείτε τη ρεαλιστική κατάσταση των πραγμάτων – αλλά και τη δική σας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας που θέλουν να σας βοηθήσουν. Ακούστε τις συμβουλές τους ή απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας