Αστρολογία – ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Ασάφεια στα οικονομικά; Η θολή ευθυγράμμιση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και στον απρόβλεπτο Ουρανό στον τομέα της εργασίας και των χρημάτων σας είναι μια κλήση αφύπνισης για τη δημιουργία ενός καλύτερου προϋπολογισμού. Μια απροσδόκητη δαπάνη μπορεί να προκύψει τώρα, αλλά προσπαθήστε να το θεωρήσετε ως ευλογία μεταμφιεσμένη. Εάν πρέπει να ξοδεύετε πιο έξυπνα, αυτό μπορεί να είναι το κερασάκι στην τούρτα που χρειάζεστε για να συναντηθείτε με έναν οικονομικό σύμβουλο. Ο τρόπος με τον οποίο βγάζετε χρήματα μπορεί να αλλάξει επίσης σχήμα. Ετσι εξερευνήστε διαφορετικούς τρόπους παθητικού εισοδήματος ή αρχίστε να επενδύετε.

Κατά τη διάρκεια της κατευναστικής σύνδεσης της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, περάστε χρόνο με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Φτιάξτε ένα καλάθι για πικνίκ και πηγαίνετε στην παραλία ή κάντε ένα ημερήσιο ταξίδι για να επισκεφθείτε συγγενείς. Προειδοποίηση: Αυτή η επίσκεψη μπορεί να γίνει συναισθηματική, ειδικά αν αρχίσετε να κοιτάτε παλιές φωτογραφίες. Φέρτε χαρτομάντιλα!

Ταύρος

Η συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον ριζοσπαστικό Ουρανό στο ζώδιό σας θα μπορούσε να κάνει την ημέρα τόσο ηλεκτρισμένη όσο και εκρηκτική. Καθώς η ενέργειά σας μπορεί να κορυφωθεί και έπειτα να χαθεί τελείως, αποφύγετε διεγερτικά όπως η καφεΐνη και οι ζαχαρούχες ουσίες. Αφήστε τα ενεργειακά βαμπίρ μακριά από τη λίστα των καλεσμένων σας! Διοχετεύστε αυτή την έντονη, εκφραστική ενέργεια σε κάτι θετικό, όπως στη δημιουργία ενός γραφείου στο σπίτι σας ή βοηθώντας έναν φίλο.

Το τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον συμπονετικό Ποσειδώνα μπορεί να ανοίξει το στόμα σας, για καλό ή για κακό. Η προθυμία σας να ακουμπήσετε τα ευαίσθητα θέματα στις συζητήσεις θα σας κάνει ανθρώπους συμπονετικούς, που προκαλούν όμως τη σκέψη. Αλλά σκεφτείτε το διπλά πριν πείτε τη γνώμη σας για οποιονδήποτε δεν είναι μέσα στο δωμάτιο. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να μπλεχτείτε σε ένα δράμα τύπου είπε ο ένας, είπε ο άλλος!

Δίδυμοι

Ουφ! Δεν θα θέλετε να απομακρυνθείτε πολύ από το κρεβάτι σας το Σάββατο, χάρη στην ευθυγράμμιση της Σελήνης και του εκκεντρικού Ουρανού στον δωδέκατο Οίκο σας. Αντί να αναγκάσετε τον εαυτό σας να γίνει κοινωνικός, προσπαθήστε να μπείτε σε μια κατάσταση «ροής» –όπου συνεργάζεστε με τα ενεργειακά σας μοτίβα αντί να τα πολεμάτε. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται, οπότε, αν είναι δυνατόν, ακούστε τη μούσα. Εάν το αναλυτικό μέρος του εγκεφάλου σας εξακολουθεί να παρεμβαίνει, δοκιμάστε να διαλογιστείτε ή να κάνετε μια βόλτα για να καθαρίσετε το κεφάλι σας.

Ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά επίσης τη μουσική, επομένως εξερευνήστε νέα κομμάτια και στη συνέχεια δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής που να ταιριάζει στη διάθεσή σας. Αποφύγετε οποιεσδήποτε ουσίες αργότερα, καθώς είναι πιθανό να το παρακάνετε, πράγμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει χάος, το οποίο πραγματικά δεν χρειάζεστε. Η πρακτική μαγεία σαρώνει την Κυριακή, όταν ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον θαυματοποιό Ποσειδώνα στις πιο εργατικές ζώνες του χάρτη σας. Βάλτε τα ακουστικά σας και κάντε τις δουλειές που δεν μπορούσατε να κάνετε με τίποτα το Σάββατο. Μπορεί και να αρχίσετε να σφυρίζετε ενώ δουλεύετε.

Καρκίνος

Αλλαγή σχεδίων! Το Σάββατο, η Σελήνη συγχρονίζεται με τον αυθόρμητο Ουρανό στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, οπότε παραμείνετε ευέλικτοι. Εάν η κοινωνική σας ζωή είναι βαρετή τελευταία, αναλάβετε δράση: τα αστέρια του Σαββάτου είναι ιδανικά για να ανακατέψετε τα πράγματα με την παρέα σας. Μπορείτε να συναντήσετε μερικά συγγενικά πνεύματα, που δεν φοβούνται να περάσουν τα όρια ή να εξερευνήσουν πρωτοποριακές ιδέες. Αναζητήστε συνδέσεις με ομοϊδεάτες, ειδικά εάν ενδιαφέρονται για τις τέχνες ή για κάποια αιτία στην οποία πιστεύετε.

Συνεχίστε να ακολουθείτε τη ροή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο παρασύρεται στη θάλασσα από τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών. Μια αλλαγή στο περιβάλλον σας θα μπορούσε να φέρει μια δημιουργική ανακάλυψη και ενδεχομένως μια πνευματική αφύπνιση. Ένας καλός λόγος για να κάνετε αυτό το οδικό ταξίδι και την πεζοπορία που ονειρευόσασταν ή για να κλείσετε ένα αυθόρμητο ταξίδι για να δείτε έναν φίλο σας που ζει εκτός πόλης.

Λέων

Ώρα να πηδήσετε από το πλοίο ή απλά να εξερευνήσετε άγνωστες θάλασσες; Το Σάββατο μια συνάντηση προσανατολισμένη στον στόχο ανάμεσα στη Σελήνη και στον φορέα της αλλαγής Ουρανό μπορεί να σας βρει να έχετε βαρεθεί οτιδήποτε δεν αλλάζει το status quo. Εάν έχετε ξεπεράσει ένα πάθος σας, συνδεθείτε με άτομα που έχουν επιρροή στο δίκτυό σας και δείτε εάν έχουν ακούσει για ευκαιρίες. Ποτέ δεν θα μάθετε αν τσιμπάνε τα ψάρια αν δεν ρίξετε το δόλωμά σας.

Αλλά μην βιαστείτε να δράσετε βάσει αυτών των συναισθημάτων. Ακόμα κι αν αποφασίσετε να αλλάξετε κάτι, μπορείτε να κάνετε αυτή τη μετάβαση ευχάριστη. Την Κυριακή, τα ισχυρά συναισθήματα θα μπορούσαν να υπερισχύσουν κάθε λογικής σκέψης, καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας ενεργοποιούν τη διαίσθησή σας. Ακούστε τα ένστικτά σας και μην ανησυχείτε αν αυτές οι εντυπώσεις φαντάζουν παράλογες μπροστά στο πρόσωπο της λογικής. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται και το οφείλετε στον εαυτό σας να τα εξερευνήσετε.

Παρθένος

Δουλεύετε πολύ για να ευχαριστήσετε τους άλλους, Παρθένοι; Τα αστέρια του Σαββάτου διακόπτουν αυτό το μοτίβο αυτοσαμποτάζ. Κάτω από μια ειλικρινή συνάντηση της Σελήνης και του ριζοσπαστικού Ουρανού, η αλήθεια που καταπιέζετε μπορεί να σας απελευθερώσει… Γι’ αυτό αφήστε τη να βγει! Είστε τόσο πιστοί και συμπαθείς, αλλά που είναι το καλό σ’ αυτό αν δεν είστε εσείς πραγματικά; Εκτός αυτού, μερικές φορές μια έκρηξη ειλικρίνειας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι άλλοι.

Την Κυριακή, προσεγγίστε οποιεσδήποτε ευαίσθητες συζητήσεις με περισσότερη διπλωματία και συμπόνια. Eνα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα μαλακώνει τον τρόπο σας. Αυτή μπορεί να είναι ιδανικότερη ημέρα για να ακούσετε, ειδικά αν οι φίλοι σας έχουν σχόλια ως απάντησή στις σαββατιάτικες καταγγελίες σας. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στην καλλιέργεια λύσεων –και ίσως σε εκείνες που δεν απαιτούν από τους ανθρώπους να συμβιβαστούν, αλλά κάνουν χώρο για μεγαλύτερη ατομικότητα και αυτονομία μέσα σε ομάδες και σχέσεις! Σκεφτείτε: ελεύθεροι να είμαστε όλοι ο εαυτός μας.

Ζυγός

Πρωινό (και στη συνέχεια κάτι άλλο!) στο κρεβάτι; Η ατμοσφαιρική συνάντηση της Σελήνης και του ηλεκτροφόρου Ουρανού στον πονηρό όγδοο Οίκο σας προκαλεί τη σαγηνευτική σας φύση. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να πειραματιστείτε πέρα από το συνηθισμένο –και γιατί όχι, Ζυγοί; Απλώς προετοιμαστείτε να το ξεκινήσετε… ή, τουλάχιστον, να το καθοδηγήσετε. Μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση εάν υπάρχει κάτι που επιθυμείτε. Ζεστάνετε πρώτα το ταίρι σας στην ιδέα, δεν θέλετε να τους πιάσετε απροετοίμαστους. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα μπορούσαν να λάβουν μια προκλητική πρόταση από κάποιον. Μπορεί να εκπλήξετε τον εαυτό σας και να την δεχτείτε!

Το τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα βάζει περισσότερο από την ψυχή σας στους στόχους σας. Αντί να υποφέρετε σε μια υποχρεωτική οικογενειακή συγκέντρωση, για παράδειγμα, πιάστε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή βρείτε μερικά βίντεο στο YouTube που θα κάνουν τους πάντες να γελάσουν. Ακούστε μουσική και ηχογραφημένα βιβλία ενώ κάνετε τις δουλειές του σπιτιού. Το μαρτύριο είναι μόνο προαιρετικό!

Σκορπιός

Ζευγάρωμα σε αιχμαλωσία, Σκορπιοί; Μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι –αν όχι κλειστοφοβικά– μέσα στις στενότερες σχέσεις σας το Σάββατο. Μια συνάντηση, που ανοίγει τα μάτια, ανάμεσα στη Σελήνη και στον ριζοσπαστικό Ουρανό δεν σας αφήνει να αγνοήσετε αυτή την αίσθηση. Εάν έχετε μπει σε έναν ρόλο που δεν νιώθετε ότι είναι αυθεντικός, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να είστε «καλοί» και να αρχίσετε να υποστηρίζετε τον εαυτό σας. Αντί να ανησυχείτε για το αν θα κουνήσετε τη βάρκα, σκεφτείτε ότι η ειλικρίνειά σας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτή η αναζωογονητική δόση ορρού αλήθειας θα ενισχύσει τον δεσμό σας, ακόμα και αν κλονίσει προσωρινά τα πράγματα.

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί μπορεί να βρουν την τύχη τους ονλάιν ή με κάποιον που θα γνωρίσετε μέσω κοινών φίλων. Οδηγίες για την Κυριακή: Βγείτε έξω και εξερευνήστε! Με τον νομαδικό Ποσειδώνα στον λαμπερό πέμπτο Οίκο σας σε μια γλυκιά γωνία με τον Ήλιο στον τομέα των ταξιδιών σας, μπορείτε να πάρετε μια δόση τέχνης ή να βρεθείτε σε μια υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση. Κρατήστε το πρόγραμμά σας χαλαρό και ελεύθερο. Οι παρακάμψεις μπορεί να είναι καλύτερες από τον αρχικό σας προορισμό!

Τοξότης

Παύση για φροντίδα, Τοξότες. Η συγχώνευση της Σελήνης και του μετασχηματιστή Ουρανού το Σάββατο στον Οίκο της ευεξίας σας δίνει το πράσινο φως για να ανανεώσετε τον τρόπο ζωής σας. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε μια φυτική διατροφή ή τουλάχιστον να μειώσετε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος; Ή ίσως να δεσμευτείτε για έναν μήνα στη γιόγκα και στον διαλογισμό. Καθώς ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, κατεβάστε μερικές εφαρμογές γυμναστικής για να σας βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση των στόχων σας και την παρακολούθηση της προόδου σας.

Μήπως είστε λίγο σκληροί με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό; Σταματήστε να ψάχνετε ένα αδύνατο ιδεώδες και επικεντρωθείτε στην ανάδειξη του καλύτερου εαυτού σας. Ο υπέροχος διάλογος της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου και του γλυκού Ποσειδώνα φέρνει ζωντανή ενέργεια στην ημέρα. Είτε βρίσκεστε αγκαλιά σε μια αιώρα με το ταίρι σας είτε μοιράζεστε μυστικά με τον καλύτερο φίλο σας στον καφέ, θα απολαύσετε την ημέρα περισσότερο αν μένετε σε συναντήσεις τετ-α-τετ.

Αιγόκερως

Προειδοποίηση: κάποιος αναζητά την προσοχή! Η συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον ριζοσπαστικό Ουράνιο στον παθιασμένο πέμπτο σας Οίκο σας κάνει να λαχταράτε το προσκήνιο. Αλλά μην τοποθετηθείτε στο κέντρο της σκηνής αν πρόκειται να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου. Πρέπει πραγματικά να φλερτάρετε χωρίς ντροπή με αυτό το άτομο μπροστά στο ταίρι σας… ή στον/στην πρώην σας; Ή είναι συνετό να συνεχίσετε να στέλνετε μηνύματα σε μια συναισθηματικά μη διαθέσιμη επαφή μόνο και μόνο για τη συγκίνηση που σας προσφέρει;

Εξασφαλίστε την επιθυμία σας να γυρνούν κεφάλια στο δρόμο σας κάνοντας μια τολμηρή, δημιουργική κίνηση στην καριέρα σας –ή κάνοντας μαθήματα φωνητικής, θεάτρου ή χορού. Η σύνδεση της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον ονειρικό Ποσειδώνα θα μπορούσε να φέρει κάποιον γοητευτικό στο δρόμο σας. Αλλά αυτή τη φορά μπορεί να υπάρχει ουσία μαζί με όλη αυτή τη φαινομενική γοητεία! Μην βιαστείτε να τους καταχωρίσετε ως γόηδες. Ακόμα κι αν τα πράγματα παραμείνουν πλατωνικά, μπορεί να είναι μια φιλία που αξίζει να εξερευνήσετε.

Υδροχόος

Η συνάντηση της Σελήνης και του ριζοσπαστικού Ουρανού, που κρύβει παγίδες, στην εγχώρια ζώνη σας μπορεί να ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα στο σπίτι σας, ειδικά με έναν συγκάτοικο ή έναν αγαπημένο. Προετοιμαστείτε: Αυτή η σύγκρουση μπορεί να έρθει γρήγορα και δυνατά. Αντί να τα χάσετε από τον θυμό σας, προτείνετε έναν ειρηνικό διάλογο, ακόμα και αν το άλλο πρόσωπο έρθει προετοιμασμένο για πόλεμο. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία να μετακινηθείτε, μπορείτε να δείτε τις τοπικές αγγελίες, αλλά να ξέρετε ότι αυτό θα ξεθυμάνει γρήγορα.

Ίσως να είναι καλύτερο να ανανεώσετε το ντεκόρ του σπιτιού σας με ένα νέο έπιπλο, έναν πίνακα ή ένα διακοσμητικό χαλί. Η ευχάριστη γωνία της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και στον απεριόριστο Ποσειδώνα σας δίνει το θάρρος να κάνετε μια τολμηρή χρηματική κίνηση. Εάν οι συζητήσεις στον καφέ αρχίσουν να μοιάζουν με επαγγελματικές συναντήσεις, ακούστε πώς θα μπορούσατε να μπείτε στη δράση. Ή στείλτε ένα e-mail στον κάτοχο της αγαπημένης σας ιστοσελίδας, υποδεικνύοντας τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να συμβάλλετε ή να εμπλακείτε. Αν δεν τολμήσετε, δεν θα κερδίσετε!

 Ιχθύες

Υπάρχει κάποιο θέμα που να μην μπορείτε να διαχειριστείτε, Ιχθύες; Όχι, αλλά μην υποθέτετε ότι και οι άλλοι πιστεύουν το ίδιο. Η ομιλητική συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και στον εύφλεκτο Ουρανό μπορεί να ενεργοποιήσει συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις –ακόμα και έντονες διαφωνίες. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε: το μπέρδεμα των γεγονότων με τα συναισθήματα. Αν και μπορεί να έχετε κάποιες έντονες απόψεις για ένα θέμα, αν θέλετε να κάνετε τους άλλους να δουν τα πράγματα όπως κι εσείς, φροντίστε να υποστηρίξετε αυτά που ισχυρίζεστε με στατιστικά στοιχεία.

Την Κυριακή, η γοητεία σας μπορεί να κάνει ένα γεμάτο γήπεδο να λιποθυμήσει! Με τον καυτό Ήλιο στον πέμπτο Οίκο σας της φήμης να παίρνει ώθηση από τον συγκυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, οι άλλοι θα σας βλέπουν ως ηγέτες τους. Χειριστείτε αυτή τη δύναμη συνετά, Ιχθύες. Είστε υπεύθυνοι για την επιρροή που έχετε πάνω στους άλλους, έτσι, αν τους καθοδηγήσετε, θέλετε να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.