Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Εξαντλείται η υπομονή σου, περιμένοντας τους ανθρώπους να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει για να ολοκληρώσουν όλοι μαζί, ένα έργο. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν είσαι και τόσο σίγουρη πως θέλεις να συνεργαστείς με κάποιον τώρα ή απλώς να το κάνεις μόνη σου.

Παρόλο που μπορεί να σ’ενοχλήσει η προσωρινή σου αναποφασιστικότητα, είναι ευκολότερο να απορρίψεις τη συμπεριφορά κάποιου άλλου, παρά τη δική σου. Μερικές φορές, ακόμη και η μικρότερη επιλογή είναι καλύτερα να περιμένει για άλλη μέρα.

Μόλις χαλαρώσεις με τη προσωπική σου αυτοκριτική, δε θα σου φαίνονται τόσο αγχωτικές οι ενέργειες των άλλων. Η ανάγκη πολλές φορές, είναι η μητέρα της εφεύρεσης.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταύρος

Μην απορρίπτεις τόσο γρήγορα τη γνώμη του εραστή σου, για κάτι που κάνεις ή έχεις κάνει, γιατί αν είσαι πιο δεκτική, θα μπορέσεις να μάθεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες από τη συζήτηση σήμερα.

Δεν είναι πάντα εύκολο να παραμένεις ήρεμη, αν πιστεύεις πως ο εραστής σου προσπαθεί να σε μειώσει. Όμως θ’αλλάξεις γρήγορα άποψη αν σκεφτείς ήρεμα και αφιερώσεις λίγο χρόνο για ν’αφομιώσεις τις πληροφορίες που μοιράζεται μαζί σου.

Προσπάθησε να δεχτείς μια δύσκολη αναθεώρηση χωρίς να φέρεσαι αμυντικά. Θα μπορούσε να είναι, μια μεταμορφωτική στιγμή στην ερωτική σου σχέση τώρα.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν υπάρχει ρουτίνα στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή, θέλεις μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα για να πλησιάσεις τον εραστή σου. Παρόλο που είναι αδύνατο να προβλέψεις το μέλλον, έχεις τη δύναμη, να απαντάς με προσοχή σε κάθε κατάσταση που δημιουργείται στη σχέση σου – ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρη για τα ερωτικά προβλήματα.

Στην πραγματικότητα, είσαι τόσο αφοσιωμένη στην προσωπική ερωτική σου επανάσταση, που δεν πρόκειται να αποφύγεις τη δοκιμασία.

Καρκίνος

Σήμερα η εμπιστοσύνη σου στον έρωτα είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να θέλεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και αν μπορέσεις ν’ανοίξεις και λίγο τα φτερά σου. Πρόσεξε όμως να μην ενοχληθεί ο εραστής σου, από το γεγονός πως η διάθεσή σου είναι τόσο σκανδαλιάρικη.

Γιατί μπορεί να μην είναι σε θέση να το διαχειριστεί αυτή τη στιγμή και να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση σας. Κάντε στον εαυτό σου τη χάρη, να γίνεις τολμηρή στα ερωτικά σου.

Η ικανότητά σου να είσαι ειλικρινής και αυθεντική θα είναι τελικά καλό και για τους δυό σας αυτή τη στιγμή.

Λέων

Είσαι αντιμέτωπη με τους δικούς σου μηχανισμούς προστασίας, καθώς βρίσκεσαι σε μια κοινωνική κατάσταση, που θα σε κάνει να νιώσεις συναισθηματικά χαμένη σήμερα.

Ευτυχώς, όμως θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, για να κάνεις σχέση μ’ ένα άτομο που σου προκάλεσε το ενδιαφέρον. Κι αυτό θα σε βοηθήσει να μην αισθανθείς τόσο άσχημα, που βρίσκεσαι κάπου που δε θέλεις να παρευρίσκεσαι. Η αγάπη έχει έναν τρόπο να σου αποσπάει την προσοχή με καλούς και κακούς τρόπους.

Αυτή τη στιγμή, ακόμη και μια ένδειξη φλερτ μπορεί να μετατρέψει την -κατά τ’άλλα -δύσκολη μέρα σου, σε κάτι ξεχωριστό.

Παρθένος

Παρόλο που συνήθως δύσκολα μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, σήμερα μπορεί να ανοίξεις την πόρτα της συναισθηματικής σου ντουλάπας. Η εσωτερική πίεση είναι αρκετά ισχυρή και θα σε ωθήσει να χάσεις την ψυχραιμία σου σήμερα.

Αν όμως αφήσεις μια κατάσταση να παραμείνει ως έχει, θα μπορούσε να γίνει ασταθής. Δείξε πώς νιώθεις όταν βλέπεις πως κάτι δεν συμβαδίζει με την όλη κατάσταση. Η διάκριση δεν γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στο σωστό και το λάθος. Αλλά το να γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ του σωστού και σχεδόν σωστού, αυτό κάνει τη διαφορά!

Ζυγός

Η περιέργειά σου, είναι το σημαντικότερο εργαλείο που διαθέτεις στην εργαλειοθήκη σου σήμερα. Αλλά πριν ξεκινήσεις τις ποικίλες ερωτήσεις σου, φρόντισε να γνωρίζεις τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, ανάμεσα σε συναδέλφους και φίλους.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεσαι πολλές πληροφορίες για να δεις τί συμβαίνει και να μάθεις πώς να το διορθώσεις. Το μυστικό σου όπλο είναι η διαίσθησή σου, που σου δίνει τη δυνατότητα να ακούς πράγματα, που δεν έχουν ειπωθεί ακόμα.

Σκορπιός

Ο ταραχώδης ρυθμός της ζωής σου, φαίνεται να έχει ηρεμήσει λίγο, προσφέροντάς σου τελικά λίγο χώρο για ν’αναπνεύσεις. Παρόλο που ίσως αισθάνεσαι συναισθηματικά ασφαλής σήμερα, κρατάς μια γωνιά του μυαλού σου σε εγρήγορση – μόνο για την περίπτωση που κάτι απροσδόκητο μπορεί να συμβεί. Αλλά μπορείς να χειριστείς καλά τα πράγαμτα, ακόμη και αν βρεθείς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Βρες την εσωτερική σου αρμονία και μην ξεφύγεις απ’αυτή. Άφησε το φως σου να λάμψει τόσο έντονα, ώστε οι άλλοι να βρίσκουν το δρόμο τους στο σκοτάδι.

Τοξότης

Παρόλο που η αισιοδοξία σου εξακολουθεί να σε οδηγεί στο δρόμο της χαράς, είσαι πιο εσωστρεφής, σήμερα. Εξακολουθείς να νιώθεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν κάνεις ήσυχο διαλογισμό, έναν περίπατο στη φύση ή κάποια άλλη μοναχική δραστηριότητα.

Ευτυχώς, είσαι επίσης αρκετά ευέλικτη, για να απολαμβάνεις την παρέα με άλλους όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Ωστόσο, το στυλ σου, δεν πρέπει να έχει καμιά ένδειξη αδυναμίας. Αλίμονο στον εραστή που θα είναι μαζί σου και θα προσπαθήσει να σε παραβλέψει. Γιατί δεν αφήνεις ποτέ τη συμπεριφορά των άλλων, να καταστρέψει την εσωτερική σου ειρήνη.

Αιγόκερως

Αν θέλεις να δείξεις πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχεις στον εραστή σου, βεβαιώσου πως δε θ’αποκαλύψεις μυστικά άλλων που στα εκμυστηρεύτηκαν μ’εμπιστοσύνη.Ακόμα κι αν είσαι ενθουσιασμένη που τα μοιράζεσαι με τον εραστή σου.

Η ερωτική σου σχέση αξίζει καλύτερα από αυτό – και η στιγμιαία κρίση σου, θα μπορούσε να μεταβάλει μόνιμα, την εμπιστοσύνη που μοιράζεστε. Είναι απαραίτητη μια δόση διακριτικότητας και καλά θα κάνεις να τη χρησιμοποιήσεις.

Υδροχόος

Αν προχωράς πολύ γρήγορα μπροστά σ’αυτό που πιστεύεις πως είναι το ερωτικό σου πεπρωμένο, θα χάσεις τα καλύτερα, στον έρωτα. Όταν ερωτεύεσαι,δεν χρειάζεται ν’ αγωνίζεσαι να προχωρήσεις γρήγορα, αλλά να χαλαρώσεις και ν’ απολαύσεις την όμορφη θέα, να μυρίσειςτα τριαντάφυλλα και χαρείς τη μεγαλοπρέπεια των έντονων συναισθημάτων σου.

Είναι η εποχή για τραγούδια αγάπης κι έρωτα – και όλα αυτά, δε θα συμβούν όταν βιάζεσαι.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ιχθύες

Η αγάπη μπορεί να είναι η δημιουργική σου μούσα σήμερα. Ειδικά επειδή ονειρεύεσαι, τα πιο παθιασμένα όνειρα από όσα έχεις ονειρευτεί, εδώ και πολύ καιρό τώρα. Δεν είναι πάντα εύκολο να παίρνεις τα φανταστικά σου ερωτικά οράματα και να τα κάνεις πραγματικά. Αλλά μπορείς να δημιουργείς μαγεία, αρκεί να παρακολουθείς τα όνειρά σου με χειροπιαστές ενέργειες.

Όσο πιο εμπνευσμένες είναι οι φαντασιώσεις σου, τόσο πιο παραγωγικές θα είναι και σύντομα θα το συνειδητοποιήσεις.