Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η εβδομάδα σας θα έχει μια εκρηκτική έναρξη – με την καλή έννοια! Η Δευτέρα θα ταυτιστεί απόλυτα με το περιπετειώδες πνεύμα σας, καθώς θα σας προκύψουν ενθουσιώδεις και αναπάντεχες ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Πάντως μέχρι την Τετάρτη θα είναι καλό να φροντίσετε να μειώσετε λίγο τους εντατικούς ρυθμούς σας και να βασιστείτε αποκλειστικά στη μαγνητική γοητεία σας για να πετύχετε ό,τι θέλετε, αντί για την άποψη παντοδυναμίας που έχετε για τον εαυτό σας.

Από την Πέμπτη και μετά σας αναμένει μια πληθώρα επικοινωνιών, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ταχύτητα της σκέψης σας για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό να κάνετε ένα διάλειμμα από τις εντατικές πνευματικές διεργασίες σας για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας.

Ταύρος

Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε με την αρχή αυτής της εβδομάδας και αντικαταστήστε τη συνήθη υπομονή σας με πίστη, ακόμα κι αν νιώθετε την ώθηση να ορμήσετε στα πάντα! Μέχρι και την Τετάρτη δεν θα χρειαστεί να κάνετε κανένα βήμα οπισθοχώρησης και θα είστε πλημμυρισμένοι από ενέργεια και ενθουσιασμό, κάτι που θα αποδειχθεί πολύ ελκυστικός συνδυασμός!

Την Πέμπτη και την Παρασκευή εστιάστε σε προγράμματα και λεπτομέρειες που αφορούν τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας. Δεν ενδείκνυται αυτή την εποχή να αναλάβετε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις, ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο τολμήστε να ρισκάρετε και να μιλήσετε ανοικτά στο περιβάλλον σας για τα αισθήματά σας.

Δίδυμοι

Αναζητήστε τις συμβουλές ατόμων του στενού φιλικού ή επαγγελματικού σας κύκλου στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Τα ένστικτό σας θα είναι σε ιδιαίτερη έξαρση, όμως σίγουρα θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να πετύχετε τους στόχους σας αν έχετε κάποια φιλική καθοδήγηση. Μέχρι την Τετάρτη ίσως παλέψετε λίγο με τις πιο ανέμελες πλευρές του χαρακτήρα σας, αν και κανείς δεν θα σας αποτρέψει να φλερτάρετε όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε! Φροντίστε μόνο να μην χάνετε την επαφή σας με τον ρεαλισμό, για να μπορέσετε να αντιληφθείτε όποιο εμπόδιο προκύψει στον δρόμο σας.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή δεν είναι ιδιαίτερα καλές μέρες για να σημειώσετε πρόοδο, ωστόσο μπορεί να σας φέρουν πολλές ευκαιρίες για ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου συζητήσεις – από τις οποίες δεν θα λείψει το φλερτ! Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε να αρχίσετε την γκρίνια αν δεν γίνεται αυτό που θέλετε εσείς…

Καρκίνος

Το μυαλό σας θα εργάζεται υπερωριακά με την έναρξη αυτής της εβδομάδας! Να αναμένετε ότι θα είστε ιδιαίτερα πνευματώδεις και με εξαιρετικά καλή μνήμη, γι’ αυτό θα είναι συνετό να το σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε. Μέχρι την Τετάρτη όλη αυτή η διανοητική σας διαύγεια θα μετατραπεί σε ακαταμάχητη γοητεία, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ωθήσετε την κοινωνική σας ζωή, ειδικά σε πολυπληθείς ομάδες ατόμων. Οι άλλοι θα προσβλέπουν σε εσάς για να τους οδηγήσετε!

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πρέπει να στερηθείτε τις συνήθειές σας και να τολμήσετε να ρισκάρετε. Προκαλέστε τις προσδοκίες σας και δοκιμάστε καινούργια πράγματα. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε ό,τι θελήσετε!

Λέων

Η αρχή αυτής της εβδομάδας σας καλεί να μάθετε εντελώς καινούργια πράγματα ή να γνωρίσετε εντελώς καινούργιους ανθρώπους, με απροσδόκητες ευκαιρίες που θα είναι καλό για εσάς να τις αδράξετε! Μέχρι την Τετάρτη θα σας κατακλύσει το πάθος για το εγώ σας και την υπόστασή σας. Φυσικά είναι εξαιρετικό να έχει κάποιος ένα υγιές ποσοστό αυτοπεποίθησης, όμως καλό είναι να φροντίσετε να λειτουργείτε έτσι για καλό σκοπό και όχι για να κάνετε επίδειξη…

Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι ιδανικές μέρες για να συναντηθείτε με άτομα του φιλικού σας κύκλου και να ανταλλάξετε πρωτότυπες ιδέες, ακόμη και χωρίς να υπάρχει πρόθεση να επιτύχετε κάτι. Το Σαββατοκύριακο ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, γιατί το υποσυνείδητό σας θέλει να σας οδηγήσει κάπου – και ξέρει τον δρόμο!

Παρθένος

Η αρχή αυτής της εβδομάδας σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τους ειλικρινείς σκοπούς σας. Γι’ αυτό θα σας δοθεί την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε και να αγκαλιάσετε από την αρχή τις προτεραιότητές σας. Όμως να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτή η νέα σας οπτική, ενδέχεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποια άτομα… Μέχρι την Τετάρτη αναζητήστε ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ακόμη κι αν αυτές είναι σύντομες και «μεταφορικές» διαδρομές.

Από την Πέμπτη και μετά αξιοποιήστε το διαλεκτικό σας ταλέντο για να χειριστείτε ένα ιδιόρρυθμο πρόβλημα, αρκεί να διασφαλίσετε ότι η επικοινωνία σας με τα εμπλεκόμενα άτομα είναι ουσιαστική και ξεκάθαρη. Το Σαββατοκύριακο απολαύστε περισσότερη την κοινωνική σας ζωή. Είναι πιθανό να σας προσφέρουν στήριξη κάποιες γυναίκες του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ζυγός

Από την αρχή αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά τις σχέσεις σας. Θα σας προκύψουν κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές στον επαγγελματικό ή και τον ρομαντικό τομέα, αλλά θα χρειαστεί να εργαστείτε πολύ σκληρά για να επιφέρετε κάποια ισορροπία ανάμεσα στον εγωισμό σας και την ανιδιοτέλεια… Μέχρι την Τετάρτη το κέντρο της σκηνής θα καταλάβουν τα περίφημα ταλέντα σας της χάρης και της διπλωματίας. Να αναμένετε ότι θα δεχθείτε θαυμασμό και επιδοκιμασίες, αν και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τις ικανότητές σας στη διαιτησία και τη δημιουργία συμμαχιών.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή μην πορευτείτε μόνοι. Αναζητήστε τα κοντινά σας άτομα που μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ρισκάρετε ή να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Το Σαββατοκύριακο βάλτε πάλι το κεφάλι κάτω και μείνετε προσηλωμένοι στο πρόγραμμά σας…

Σκορπιός

Η εβδομάδα σας αρχίζει με την πιθανότητα να αντιμετωπίσετε αψιμαχίες, καθώς ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα άτομο που δεν μοιράζεστε παρόμοιες απόψεις. Λίγη ανιδιοτέλεια από πλευράς σας θα είναι αρκετή για να εξομαλύνετε το κλίμα. Μέχρι την Τετάρτη να αναμένετε ότι θα συνεχιστούν οι αντιπαραθέσεις για τις ιδέες για το πρόγραμμα άλλων ατόμων του κύκλου σας, όμως αυτός ο ανταγωνισμός θα είναι περισσότερο γόνιμος και για καλό σκοπό. Θα ανταλλάξετε απόψεις και θα είστε και τα δύο μέρη πρόθυμα να κάνετε συμβιβασμούς.

Από την Πέμπτη και μετά να είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε γραπτό έρθει στα χέρια σας… Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες αυτή την εποχή, ειδικά όπου ενέχονται πολλά ρίσκα! Το Σαββατοκύριακο παραδώστε τα ηνία της ηγεσίας και ακολουθήστε εσείς τη ροή των πραγμάτων, για αλλαγή.

Τοξότης

Να περιμένετε ότι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας από την αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς θα παραγκωνιστεί η συνήθης ανέμελη συμπεριφορά σας και θα σας κατακλύσει ένα κύμα ενέργειας που μόνο παραγωγικούς μπορεί να σας κάνει! Μέχρι την Τετάρτη θα περάσει από δοκιμασία η χαρωπή προσαρμοστικότητά σας, γιατί θα κληθείτε να χειριστείτε υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες και απαιτήσεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή μην ανησυχήσετε καθόλου αν θεωρήσετε ότι δεν σημειώνετε πρόοδο στα θέματά σας, γιατί αυτή την περίοδο είναι πιο ουσιαστικές οι λέξεις από τις πράξεις. Το Σαββατοκύριακο ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μην σας καταβάλλουν οι όποιες δύσκολες ερωτήσεις σας υποβληθούν.

Αιγόκερως

Στην έναρξη αυτής της εβδομάδας θα κληθείτε να δώσετε προτεραιότητα στην οικογένειά σας και την ιστορία σας – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς. Τα άστρα σας καλούν να αντανακλάτε τη συνολική σας κληρονομιά και να βρείτε τρόπους να διασφαλίσετε την μακροχρόνια ασφάλεια και σταθερότητα. Μέχρι την Τετάρτη θα αναλάβει τα ηνία η δημιουργικότητά σας, όπου θα επιστρατεύσετε καινοτόμους τρόπους για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να διασκεδάσετε στην πορεία!

Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι πολύ καλές μέρες για να αποσαφηνίσετε τις απόψεις σας, γι’ αυτό μην διστάσετε να κόψετε κάθε περιφερειακή συζήτηση και να περάσετε κατ’ ευθείαν στο θέμα. Το Σαββατοκύριακο χειριστείτε ό,τι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και μην πάρετε προσωπικά καμία κριτική που θα ακουστεί.

Υδροχόος

Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει γεμάτους έντονες ιδέες και εμπνεύσεις, με πολλές ευκαιρίες για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τις εκπληκτικές σας ανακαλύψεις! Η ενασχόλησή σας με πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες θα συνεχιστεί μέχρι και τη Τετάρτη, ακόμη κι αν αυτό που θα κάνετε ρεαλιστικά είναι να κρατάτε απασχολημένο τον εαυτό σας για να μην βαρεθείτε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναζητήστε λίγο ρομάντζο για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον στην ατμόσφαιρα, ειδικά αν διατηρείτε μια διανοητική σχέση σας που πλέον θα πάρει πιο «θερμή» τροπή! Το Σαββατοκύριακο δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμά σας.

Ιχθύες

Το μυστήριο θα επικρατήσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς θα κληθείτε να λύσετε αινίγματα και να μαζέψετε τα κομμάτια κάποιου γρίφου. Όμως δεν θα είναι θέματα που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Μέχρι την Τετάρτη αφήστε να αναδυθεί η στοργική σας πλευρά, είτε αυτό θα αφορά την ετοιμασία ενός ρομαντικού δείπνου είτε την έκφραση των συναισθημάτων σας σε ένα ιδιαίτερο άτομο.

Από την Πέμπτη και μετά μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας μειώσει. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο, είναι να διατηρήσετε την συναισθηματική και πνευματική σας ελαστικότητα. Το Σαββατοκύριακο θα στηθεί η σκηνή για εσάς και μόνο, με όλο τον κόσμο να σας παρακολουθεί όσο δίνετε την παράστασή σας!