Αστρολογία: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις

Το δεύτερο 15ήμερο του Οκτωβρίου, έχει πολλά και σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα. Ο Ερμής θα προσθέσει ερωτική διάθεση… μέσα στον Σκορπιό και  η νέα σελήνη στην Παρθένο, σίγουρα θα σταθεροποιήσει τις ρευστές σχέσεις.

Ας δούμε όμως τις ερωτικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας:

Κριός: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση
Ένα απότομο ταρακούνημα στην σχέση σου θα είναι το έναυσμα για να πάρεις τα πάνω σου, να επικεντρωθείς σε αυτά που θες και να σταματήσεις να επαναπαύεσαι σε μια κατάσταση που δεν σε ευχαριστεί, σε στεναχωρεί και σε αδικεί, επειδή φοβάσαι πως το ταίρι σου θα σε χωρίσει αν υψώσεις φωνή. Ο τολμών νικά, γι αυτό και εσύ ζητάς να λάβεις αυτά που θες, σταματάς να δέχεσαι συμπεριφορές που δε σου αρμόζουν και σε πληγώνουν και ξεκαθαρίζεις βασικά πράγματα με το ταίρι σου χωρίς να προσαρμόζεις τα λεγόμενα σου σύμφωνα με αυτά που θέλει να ακούσει ή με γνώμονα την ισορροπία πάση θυσία.

Χωρίς σχέση
Η έλξη που ασκείς αυτή την εβδομάδα είναι τόσο έντονη που σε κάνει να ξεπερνάς ταμπού και αναστολές επιλέγοντας να ρισκάρεις με ένα άτομο που ξεφεύγει από τα δεδομένα σου αλλά δεν μπορείς με τίποτα να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από πάνω του. Κατανοείς πως εσύ και μόνο φέρεις ευθύνη για την στασιμότητα της προσωπικής σου ζωής και ήρθε ο καιρός να κόψεις οριστικά δεσμούς αρρωστημένους με το παρελθόν αλλά και να ξεπεράσεις κάποιες συμπεριφορές και νοοτροπίες που μόνο εμπόδια φέρνουν στα ερωτικά σου.

Ταύρος: 21 Απριλίου – 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση
Την εβδομάδα αυτή αναμένεται να φτάσουν κάποιες πληροφορίες στα αυτιά σου, από τρίτους, που αφορούν το ταίρι σου. Τώρα αν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα ή όχι είναι ένα άλλο ζήτημα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα συγχυστείς και θα προβληματιστείς. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο εσύ θα επιλέξεις να χειριστείς το κλίμα που θα διαμορφωθεί. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει να κάνεις και να πεις πράγματα, που ίσως αποδειχτούν αργότερα λάθος. Κράτα όσα ακούσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αλλά μη τα δένεις και κόμπο. Επιστράτευσε την εξυπνάδα σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην αλήθεια.

Χωρίς σχέση
Σου δίνεται η ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα, για το οποίο παρόλο που σε τραβάει αρκετά, δεν έχεις καμία διάθεση να ρισκάρεις την καρδιά σου και να σπαταλήσεις τον χρόνο σου. Θεωρείς ότι θα μπεις σε μια κατάσταση που δεν αξίζει. Δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα τώρα και σκέφτεσαι διπλά και τριπλά όσα συμβαίνουν και όσα μαθαίνεις. Δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη να ανοιχτείς συναισθηματικά, προτού πάρεις τις απαραίτητεςεπιβεβαιώσεις. Από την άλλη, τώρα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο κάτω από μυστήριες συνθήκες που θα σε εξιτάρει από πολλές πλευρές. Ίσως γιατί δεν σου ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του και αποτελεί ένα μυστήριο που σε καλεί να το ανακαλύψεις.

Δίδυμος: 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση
Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξουν περίεργα σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου, που κατά κάποιο τρόπο θα καθρεφτίζουν τις εσωτερικές σου ανησυχίες αλλά και μια αβεβαιότητα για το που οδεύει το θέμα μεταξύ σας. Μπορεί από την μια να έχεις μια πολύ διεκδικητική και αποφασιστική συμπεριφορά και από την άλλη να σου βγαίνει μια δύσπιστη, εριστική και αλλοπρόσαλλη διάθεση, κάτι που φυσικά θα μπερδέψει το ταίρι σου. Δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις μέσα σου πράγματα, ειδικά αν το έτερο ήμισυ κάνει ή λέει πράγματα που αισθάνεσαι πως σε αδικούν.

Χωρίς σχέση
Την εβδομάδα αυτή θαξεφύγεις από παγιωμένες συμπεριφορές και τις επιταγές της λογικής σου αφήνοντας το πάθος να κυριαρχήσει στην ζωή σου. Οι κινήσεις σου στα ερωτικά θέματα γίνονται παράτολμες και δεν θα φοβηθείς να τραβήξεις στα άκρα μια κατάσταση για να πάρεις αυτό που θες. Δημιουργείς δυνατές εντυπώσεις, ελκύεις σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο και τα παίζεις όλα για όλα. Από την άλλη, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και μάλιστα κάτω από αρκετά περίεργες συνθήκες που θα ανάψει όμως για τα καλά το πάθος στη ζωή σου.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση
Το κέφι θα είναι ενισχυμένο αυτή την εβδομάδα και γενικότερα θα επικρατήσει ένα ανάλαφρο, ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα. Θα θελήσεις να επαναφέρεις την ζωντάνια στο δεσμό σου, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό βαλτώσατε. Μπορεί να βρεις μια καινούργια δραστηριότητα να κάνεις με το άλλο σου μισό από κοινού, που θα σας συναρπάσει ή θα οργανώσεις κάποια κοντινή απόδραση για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις περισσότερες κοινές εμφανίσεις με το ταίρι σου και θα βρεθείτε παρέα με φίλους και γνωστούς να απολαμβάνετε την διασκέδαση και την καλοπέραση δημιουργώντας νέες όμορφες στιγμές.

Χωρίς σχέση
Αυτή η εβδομάδα θα λειτουργήσει για εσένα με τον καλύτερο τρόπο πάνω στα ερωτικά σου, αφού η θετική ενέργεια που υπάρχει γύρω σου συμβάλει στο να υπάρχει θετική διάθεση απέναντι σε ερωτικά πλησιάσματα και φλερτ. Ευκαιρίες πολλές θα προκύψουν για να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, να διασκεδάσεις παρέα με φιλικά πρόσωπα και να ακολουθήσεις δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με νέο κόσμο.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση
Η εβδομάδα φέρνει αλλαγές και εξελίξεις που στην αρχή σε προβληματίζουν αλλά θα εξελιχθούν πολύ καλά για σένα. Το ταίρι σου θα εστιάσει στην βελτίωση της μεταξύ σας σχέσης και θα σου δείξει σταδιακά μια πιο θερμή αντιμετώπιση. Η σχέση σου θα περάσει σε ένα διαφορετικό στάδιο και τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα μπορέσεις να πάρεις προς τα τέλη της εβδομάδας και αφορούν μια συγκατοίκηση και ό,τι συνεπάγεται στο να αρχίσει η σχέση σου να σοβαρεύει με την καλή έννοια.

Χωρίς σχέση
Εντός της εβδομάδας θα αρχίσεις να παρατηρείς μια ξαφνική κινητικότητα στα ερωτικά σου. Άτομα σου μιλάνε και δείχνουν ενδιαφέρον να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από εσένα. Οι ευκαιρίες πάντως σου δίνονται. Τέλος, πολύ πιθανό να λάβεις κάποιο μήνυμα από άτομο με το οποίο άφησες στη μέση ένα φλερτ και πλέον σου δίνεται η ευκαιρία, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα υπάρξει η δυνατότητα μέσω συζητήσεων που θα κάνεις με το ταίρι σου να βρείτε από κοινού τη λύση ενός ακανθώδους ζητήματος το οποίο για καιρό ταλάνιζε τη σχέση σας και ίσως να αποτελούσε απειλή για την εξέλιξή της. Μέσα από τα λόγια που θα ειπωθούν θα τεθούν νέες βάσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν την ομαλή πορεία της σχέσης σου. Φρόντισε όμως να τηρήσεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις στο ταίρι σου, διαφορετικά η μη τήρηση τους θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Χωρίς σχέση
Η αδράνεια στα αισθηματικά σου φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα τείνει να υποχωρήσει μέσω των ευκαιριών που θα σου δοθούν πάνω σε κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Βέβαια η θετική σου διάθεση είναι κάτι που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτό το ευνοϊκό κλίμα και δεν αποκλείεται κάποιο από τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν να κρατάει το κλειδί που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στα αισθηματικά σου.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει έντονες συγκινήσεις και αυξημένο ρομαντισμό. Ο δεσμός σου βρίσκεται σε φάση θετικής αναδημιουργίας, τα συναισθήματα ισχυροποιούνται και έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Εκδηλώνεις όσα αισθάνεσαι και βρίσκεις την επιθυμητή ανταπόκριση από το άλλο σου μισό. Προς το τέλος της εβδομάδας δε θα λείψουν συζητήσεις που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξή της σχέσης σας.

Χωρίς σχέση
Αυτές τις μέρες θα μπεις σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης για την προσωπική σου ζωή που θα έχει ως αποτέλεσμα να διαπιστώσεις ξαφνικά πως υπάρχει ένα άτομο στην ζωή σου που εμφανίζεται ως φιλικό πρόσωπο το οποίο αποσκοπεί σε μια ερωτική σχέση μαζί σου. Αυτό το άτομο δεν εκδηλώνεται ακόμα γιατί θεωρεί πως το έδαφος δεν είναι ακόμα πρόσφορο για κάτι τέτοιο.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση
Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη ζήλια σου και την κτητικότητά σου αυτές τις μέρες, ειδικά στα μέσα της εβδομάδος, γιατί είναι μεγάλη η πιθανότητα να πυροδοτήσεις εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται όμως το ταίρι σου να δείξει κτητική διάθεση απέναντι σου και να νιώσεις πίεση που θα εκδηλωθεί μέσα από νεύρα, μισόλογα και εριστική διάθεση. Σε αυτή τη σχέση παίζονται παιχνίδια ισχύος και εγωισμού, αλλά το ζητούμενο δεν είναι ποιος έχει πάνω χέρι ή όχι,γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Προσπάθησε λοιπόν να δεις με διαφορετικό μάτι τα πράγματα για να αποφύγεις ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις.

Χωρίς σχέση
Θα έχεις την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα. Αυτό το άτομο θα έχει μια σταθερότητα στην ζωή του και στις απόψεις του , κάτι το οποίο που θα σου δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Επίσης με τον τρόπο που θα σε διεκδικήσει θα διαπιστώσεις στη πορεία πως ενώ μπορεί στην αρχή εσείς να το είδες κάπως σαν παιχνίδι όλο αυτό, τελικά να είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από όσο νόμιζες.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Όρος
Σε σχέση
Οι αυξανόμενες υποχρεώσεις και τα θέματα που έχεις να διευθετήσεις, δεν σου δίνουν χρόνο που θα ήθελες αυτή την εβδομάδαγια να χαρείς ανεμπόδιστα και χωρίς άγχος τον έρωτα με το άλλο σου μισό. Θα νιώσεις έντονο εκνευρισμό, ψυχική κόπωση από τα βάρη που έχεις επωμιστεί και ίσως αισθανθείς πως το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει ή τα περιμένει όλα από εσένα και δεν κάνει κάτι για να σε βοηθήσει. Αν μοιράζεσαι κοινή καθημερινότητα και υποχρεώσεις με το άλλο σου μισό, ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην αναλαμβάνεις τα πάντα εσύ.

Χωρίς σχέση
Δε θα είσαι και στην καλύτερη διάθεση για να φλερτάρεις ή να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου θέματα, πόσο μάλλον να αφήσεις ένα νέο πρόσωπο να μπει στη ζωή σου. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα προκειμένου να κάνεις χώρο για τον έρωτα στη ζωή σου. Παράλληλα, ίσως σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, αλλά ηστασιμότητα που επικρατεί θα σε κουράσει ψυχικά. Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνεις εσύ κάποιες κινήσεις.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση
Αναζωπύρωση του πάθους και βελτίωση της επικοινωνίας με το ταίρι σουπροβλέπεται γι’αυτή την εβδομάδα. Αν ξεκίνησες πρόσφατα μια σχέση, βλέπεις τα πρώτα θετικά σημάδια και αισθάνεσαι πως τονέο σου ταίρισου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Αν ήδη βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια δέσμευση που πέρασε πολλές τρικυμίες, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να περάσεις τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό, να αποκαταστήσεις την σταθερότητα και να νιώσεις γαλήνη ψυχής στην αγκαλιά του.

Χωρίς σχέση: Το τοπίο στα ερωτικά σου αρχίζει να ξεκαθαρίζει, πλέον μπορείς να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά. Αν έχεις κάνει κάποια γνωριμία πρόσφατα, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά για σένα, καθώς τοπρόσωπο στο οποίο έχεις επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου σού ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του και διεκδικεί μια πιο ουσιώδη και σταθερή δέσμευση μαζί σου.Καλό θα είναι νατολμήσεις από την πλευρά σου να του δείξεις τι αισθάνεσαι και να κάνεις βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση
Στο διάστημα της εβδομάδαςθα θελήσεις να διαβεβαιωθείς για την πίστη και την ειλικρίνεια του άλλου σου μισού, προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου. Η επικοινωνία θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις μέσα από ήρεμο διάλογο να πάρεις απαντήσεις σε θέματα που σε καίνε, να δώσεις εξηγήσεις, να προβείς σε διορθώσεις ή να ξεκαθαρίσεις μια ασάφεια που σε γεμίζει αμφιβολίες. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σου δώσει πληροφορίες που δεν ξέρεις για την προσωπική σου ζωή και θα αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Χωρίς σχέση
Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε παθιασμένο έρωτα αυτή την εβδομάδα. Ίσως κάποιο άτομο δε σε βλέπει φιλικά και στο ξεκαθαρίσει ή εσύ αρχίζεις και βλέπεις με διαφορετικό μάτι έναφιλικό σου πρόσωπο. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές αλλά πριν προχωρήσεις σε κάτι παραπάνω, βεβαιώσου πως είναι αυτό που πραγματικά θες και δεν πρόκειται για παρόρμηση της στιγμής.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Σημαντικές συζητήσεις, διευθετήσεις και ξεκαθαρίσματα θα συμβούν αυτή την εβδομάδα. Κάνεις ξεκαθαρίσματα, εκφράζεις ανοικτά όσα νιώθεις για το άλλο σου μισό και περιμένεις να κάνει το ίδιο από τη πλευρά του. Αν νιώθεις πως δεν σου ανοίγεται όπως θα ήθελες, τότε δεν χρειάζεται ναπιέσεις τα πράγματα και απόφυγε την γκρίνια. Τέλος, απόφυγε να προδιαθέτεις αρνητικά τα γεγονότα και μην μολύνεις το μυαλό σου με αρνητικά σενάρια.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστούνπολλές ευκαιρίες για να φλερτάρεις, να κάνεις νέες επαφές, να βγεις ραντεβού και να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το λέγειν σου ενισχύεται και μπορείς με έμμεσο τρόπο να πλησιάσεις το άτομο που έχει κλέψει το ενδιαφέρον σου και ναφέρεις τα πράγματα εκεί που θες εσύ. Από την άλλη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωποσοβαρό και πολύ επικοινωνιακό. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην μπερδέψεις τα πράγματα στον ερωτικό τομέα και να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις.