Αστρολογία: Ανάδρομος Δίας, Οικονομικές Ευκαιρίες

Αστρολογία: Ανάδρομος Δίας, Οικονομικές Ευκαιρίες για όλα τα ζώδια

Στις 09/03 ο Δίας, θα παραμείνει στάσιμος, για να ξεκινήσει την ανάδρομη του πορεία στον Σκορπιό 18/03 ( 23ο 13΄), μέχρι και τις 10 Ιουλίου 2018. Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που θα επηρεάσει όχι μόνο ατομικά αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ : Μην ενδιαφέρεστε και τόσο πολύ για αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική ζωή του ανθρώπου σας. Εσείς έχετε μπροστά σας, πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στα οικονομικά – επαγγελματικά σας, που θα σας λύσουν πολλά προβλήματα.
Αστρολογική Τύχη: 4/5

ΤΑΥΡΟΣ : Με όλα αυτά που έχετε προσπαθήσει, στον εργασιακό σας τομέα, θα έχετε και το χρήμα που απαιτείται για να έχετε και μια πιο άνετη καθημερινότητα. Κάποιοι ίσως και να έχουν προτάσεις για συνεργασία στο εξωτερικό.
Αστρολογική Τύχη: 5/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Με τον Δία να είναι υποστηρικτής σας, και σε όλα τα αέρινα ζώδια….εσείς ειδικά, θα έχετε χρήμα, από πηγές που δεν το περιμένετε. Προτάσεις και ιδέες θα σας βγουν στον δρόμο σας, όπου και ιδανικά μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες.
Αστρολογική Τύχη: 5/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Υπάρχουν πολλά καλά που θα δείτε τις ερχόμενες εβδομάδες, στον οικονομικό σας τομέα. Πιθανόν και κάποια παλιά νομική – περιουσιακή υπόθεση, να ξανα- ανοίξει και να σας δώσει αυτό που τόσο καιρό δικαίως ζητάτε.
Αστρολογική Τύχη: 4/5

ΛΕΩΝ : Φυσικά και είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής, που θα δουν τα οικονομικά τους, πια να σταθεροποιούνται αλλά και αυτό …να έχει έναν άμεσο – θετικό αντίκτυπο σε ερωτικά και οικογενειακά γενικότερα θέματα.
Αστρολογική Τύχη: 5/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από τα οικονομικά και τα εργασιακά σας θέματα, και αυτό δεν αλλάζει. Προσωρινοί και φευγαλέοι έρωτες … δεν θα σας σταματήσουν από τα όνειρα σας.
Αστρολογική Τύχη: 4/5

 

ΖΥΓΟΣ : Εσείς εκτός από την υποστήριξη των άστρων, και μέσα από τις δικές σας δυνάμεις θα έχετε αυτά που ζητάτε λίαν συντόμως. Άτομο κύρους που σας αγαπάει και σας σέβεται θα είναι αρωγός σε όλα αυτά που επιθυμείτε.
Αστρολογική Τύχη: 5/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Φυσικά και εσείς θα είστε οι πρώτοι ευνοημένοι, από όλα αυτά που θα γίνουν τις ερχόμενες μέρες. Ο Δίας, θα σας φέρει χρήμα, σταθερότητα και για εσάς κατ΄εξαίρεση, μια πιο χαρούμενη και ισορροπημένη προσωπική ζωή.
Αστρολογική Τύχη: 4/5

ΤΟΞΟΤΗΣ : Κάντε από τώρα τα προγράμματα σας, καθώς πολλά τα θετικά που σας περιμένουν από τα μέσα στου Μαρτίου και μετά. Στην εργασία σας θα έχετε άνοδο. Τυχόν σπουδές ή ταξίδια στο εξωτερικό θα έχουν την επιτυχία που αναμένετε.
Αστρολογική Τύχη: 5/5

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ένα καλό διάστημα και υλικά ασφαλές για εσάς, ανοίγει από το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, που θα σας βοηθήσει να κάνετε πολλά από τα σχέδια σας, όπως τα έχετε κατά νου. Κάποιοι σύντροφοι, ίσως και να αποφασίσουν να συνεταιριστούν.
Αστρολογική Τύχη: 4/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Σημαντικές ευκαιρίες, πλησιάζουν που δεν θα πρέπει να αφήσετε να χαθούν. Πολύς και ο νέος κόσμος, που θέλει να σας μιλήσει επαγγελματικά και να σας ανοίξει νέους δρόμους συνεργασιών.
Αστρολογική Τύχη: 5/5

ΙΧΘΕΙΣ : Όλα αυτά τα καλά στον αστρολογικό θόλο, συντελούνται οριακά μέσα στην δική σας εποχή, και σίγουρα θα σας δώσουν και τις πρώτες επιτυχίες σχετικά νωρίς. Μην ωστόσο λέτε τα σχέδια σας… σε κανέναν.
Αστρολογική Τύχη: 4/5