Αστρολογία: Αγίου Βαλεντίνου και έρωτες από τα παλιά

Αστρολογία: Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έρωτες από τα παλιά με εκπλήξεις

Κριός : Συνήθως δεν βγαίνετε εκτός των προϋπολογισμών σας στην αγάπη, αλλά αυτήν την φορά, κάτι έχει γίνει …και έχετε χάσει τις ισορροπίες σας. Μην πτοείστε όμως, το μόνο σίγουρο είναι….ότι αυτός που θέλετε άμεσα θα σας ψάξει.

Ταύρος : Είναι μια καλή γενικότερα αστρολογική εποχή, που μπορεί να σας δώσει λύσει στα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν. Ακόμη και κάποιες διαφωνίες που τυχόν να είχατε με τον άνθρωπο σας, θα φύγουν από την μέση.

Δίδυμοι : Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για τραβήξετε την ερωτική προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, καθώς από τα λόγια και τις κινήσεις σας … έχει καταλάβει ότι θέλετε κάτι περισσότερο. Οι εκπλήξεις πλησιάζουν άμεσα.

Καρκίνος : Έχετε κάνει μια σειρά από σοβαρές συζητήσεις με το άνθρωπο σας, που και οι δύο καταλήξατε στο συμπέρασμα, ότι πρέπει αυτός ο δεσμός να πάει ένα βήμα πιο κάτω. Τουλάχιστον τα οικονομικά που έχουν άνοδο, θα σας δώσουν τις πρώτες αφορμές.

Λέων : Όλα έχουν ένα σκοπό που γίνονται τελικά. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θέλει λίγο χρόνο για να κλείσει κάποια δικά του θέματα, και μετά να γίνετε εσείς η απόλυτη του προτεραιότητα. Μπορεί να μην σας το λέει, αλλά έτσι θα γίνει.

Παρθένος : Ευτυχώς έχετε κρατήσει την αξιοπρέπεια σας, μετά από όλα αυτά που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει πιο ήρεμο και με προτάσεις ανά χείρας, τον άνθρωπο σας. Λίγη υπομονή.

Ζυγός : Αν δεν έχετε ακόμη πάρει την απόφαση γύρω από τι θα κάνετε με την σχέση σας, απλά κάντε λίγη υπομονή… και μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε ευκαιρίες διαλόγου με τον αγαπημένο σας. Σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις.

Σκορπιός : Με τα άστρα να υποστηρίζουν …όλα αυτά που επιθυμείτε στον έρωτα, εσείς οι μόνοι – εργένηδες και χωρισμένοι, θα έχετε ευκαιρίες για δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση, που θα έχει τις προδιαγραφές για σοβαρή δέσμευση.

Τοξότης : Έχουν γίνει και ειπωθεί πολλά έντονα και άσχημα μέσα στην σχέση σας, και αυτή η εποχή να σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή παγωμάρα. Δεν θα ήταν και τόσο άσχημο να κάνετε το πρώτο βήμα …για να έρθετε και πάλι πιο κοντά.

Αιγόκερως : Αν έχετε όρεξη για ερωτικές περιπέτειες καλό θα ήταν, να είστε εκτός σχέσης….καθώς με τον Άρη να είναι δίπλα σας, μόνο σε λάθος κινήσεις θα σας βάλει. Οι μέρες πάντως σε αυτούς που αγαπιούνται …θα φέρουν ευκαιρίες για επίσημες δεσμεύσεις, όλων των ειδών.

Υδροχόος : Μπορεί να είστε μόνοι σας αυτήν την περίοδο, όμως κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν ήδη σας σκέφτεται και επιθυμεί με αφορμή την μέρα των Ερωτευμένων να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει. Αν το θέλετε και εσείς…απλά δώστε μια ακόμη ευκαιρία.

Ιχθείς : Όλα όσα έχουν γίνει μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και σας έχουν πληγώσει, θέλει ο σύντροφος σας, μέσα από τις άμεσες του κινήσεις να διορθώσει και να φέρει και πάλι το καλό κλίμα στο μεταξύ σας.