Αστρολογία: Άντρες, ζώδια και έρωτας

Αστρολογία: Άντρες, ζώδια και έρωτας

Το ζώδιο στο οποίο ανήκει κάποιος είναι ένας καλός γνώμονας για να δεις τι θέλεις από έναν άντρα. Ρωτήστε το ζώδιό του για να μάθετε τι θέλει από εσάς και κάντε τον για πάντα δικό σας.

Κριός
Ένας άντρας Κριός αυτό που θέλει από εσάς είναι… να έχει το πάνω χέρι! Πείτε του σε όλα ναι και θα τον έχετε σκλάβο σας. Τώρα αν αυτό είναι πάντα εύκολο για εσάς, είναι ένα άλλο θέμα.

Ταύρος
Πείστε τον ότι είστε η βασίλισσα της κουζίνας! Για έναν Ταύρο ο έρωτας περνάει πάντα πρώτα από το στομάχι. Καλέστε τον σε ένα ρομαντικό δείπνο και μετά αφήστε τον να σας ικανοποιήσει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Δίδυμοι
Ο άντρας Δίδυμος βαριέται εύκολα. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και κάθε μέρα παρουσιάστε του ένα νέο πρόσωπο. Το μυστικό είναι να τον κάνετε να μην προλαβαίνει να κοιτάξει αλλού!

Καρκίνος
Αγαπήστε τη μαμά του! Ναι, αυτό είναι το κλειδί της σχέσης σας. Κι όταν το πείσετε γι’ αυτό, πού και πού παίξτε κι εσείς το ρόλο της μαμάς. Θα τον ξετρελάνετε!

Λέων
Θαυμάστε τον! Θαυμάστε τον! Θαυμάστε τον! Δεν υπάρχει τίποτα πιο διεγερτικό γι’ αυτόν από το να πιστέψει πως είστε η πιο φανατική του θαυμάστρια. Μόνο προσέξτε να μην καταλάβει πως τον δουλεύετε!

Παρθένος
Μην τον αφήσετε να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες… ασχοληθείτε εσείς με αυτές και πείστε τον πως για εσάς η… τελειότητα είναι κάτι το δεδομένο!

Ζυγός
Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν… αν δεν έχετε φυσική ομορφιά και χάρη θα πρέπει να τα αναζητήσετε. Ντυθείτε με πολύ κομψά και ακριβά ρούχα, γραφτείτε σε γυμναστήριο και στην ανάγκη επισκεφτείτε και κάποιον πλαστικό! Άτιμη τελειότητα!

Σκορπιός
Ένας άντρας Σκορπιός δεν θέλει πολλά από εσάς. Αρκεί να φοράτε σέξι εσώρουχα και να είστε έτοιμες… για όλα! Τυχερούλες!!!

Τοξότης
Στο πρώτο ραντεβού εμφανιστείτε με το σακβουαγιάζ σας και προτείνετέ του να φύγετε για ένα ταξίδι αστραπή. Θα σας ερωτευτείτε κεραυνοβόλα!

Αιγόκερως
Πάνω απ’ όλα αυτό που χρειάζεται είναι να εμφανιστείτε σοβαρή και προσγειωμένη. Άμα έχετε δική σας επιχείρηση ή σκοπεύετε να ανοίξετε, ακόμα καλύτερα! Τρελαίνεται για business women!

Υδροχόος
Αν δεν έχετε οικολογικά ενδιαφέροντα τότε δεν έχετε καμιά τύχη με έναν Υδροχόο. Μιλήστε του για φιλανθρωπίες και για την τεχνολογία. Είναι τα θέματα που τον ενδιαφέρουν και θα τον κάνουν να σας εκτιμήσει ιδιαίτερα!

Ιχθύες
Γι’ αυτόν τον άντρα ο έρωτας έχει την πιο ρομαντική του μορφή. Θα εκτιμήσει οτιδήποτε του προσφέρετε μέσα από την καρδιά σας!