“Αστραψε και βρόντηξε” ο Άντρος -Συνεχίζει τη σκληρή αντιπολίτευση

Οι Προεδρικές εκλογές έχουν τελειώσει και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, συνεχίζει να κάνει πολεμική ενάντια στον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Γιατί άραγε;

Δυστυχώς ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, δεν περνά μέρα που να μην γυρίσει όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και όλους τους ραδιοσταθμούς και να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στον Αναστασιάδη.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα είναι άλλο και ο Άντρος Κυπριανού κάνει συνεχώς σκληρή αντιπολίτευση. Έχει ο ίδιος πρόβλημα με το κόμμα του και θεωρεί ότι κάνοντας σκληρή κριτική θα ενώσει το κόμμα. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στη διάρκεια συζήτησης στη “Πρώτη ενημέρωση” του ΡΙΚ και με το τρόπο που απαντούσε σε ερώτηση εάν έχει πρόβλημα στο ΑΚΕΛ. “Αστραψε και βρόντηξε” κατά πάντων….

Ευτυχώς στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας με τα προβλήματα και τις απειλές των Τούρκων στην ΑΟΖ, τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης στηρίζουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ήρθε η ώρα που ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ πρέπει να σκεφτεί ήρεμα και σοφά, τερματίζοντας τη στείρα αντιπολίτευση απλά και μόνο για χάρη αντιπολίτευσης.

Ας σκεφτεί τη Κύπρο πρώτα και πιο είναι το καλύτερο για τον Κυπριακό λαό.