Αστεγη και απένταρη η εξώγαμη κόρη του Τζέρι Λιούις

H ιστορία της Σούζαν Λιούις, κόρης του διάσημου κωμικού Tζέρι Λιούις, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, πραγματικά συγκλονίζει.

Η εξώγαμη κόρη του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος «συνόδευσε» γενεές ολόκληρες με το καταπληκτικό του χιούμορ και τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε προσφέροντας γέλιο και ψυχαγωγία, διανύει σήμερα την έβδομη δεκαετία της ζωής της.

Ηταν ο παράνομος καρπός της σχέσης του Τζέρι Λιούις με το μοντέλο Λιν Ντίξον, την εποχή που εκείνος ήταν παντρεμένος με την Πάτι Πάλμερ.

Ο πατέρας της, ο οποίος έσβησε τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 91 ετών, δεν αναγνώρισε ποτέ επίσημα την κόρη του, με αποτέλεσμα αυτή να μην δικαιούται σήμερα ούτε δεκάρα από την περιουσία του, η οποία εκτιμάται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η Σούζαν Λιούις είναι πλέον άστεγη και περιφέρεται στους δρόμους της Φιλαδέλφια. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, όλα της τα υπάρχοντα χωρούν στις πλαστικές σακούλες που κουβαλάει παντού μαζί της.

Ο διάσημος κωμικός είχε παραχωρήσει πριν από λίγους μήνες συνέντευξη τονίζοντας πως «Δεν με ενδιαφέρει πως θα με θυμούνται μετά θάνατον. Θέλω να ακούω τα καλά ενώ είμαι ακόμα εδώ. Δεν θα με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου όταν δεν θα μπορώ πια να την ακούσω. Χαίρομαι τη ζωή κάθε μέρα που περνά –για άλλες 24 ώρες–, τα δώρα του Θεού…».

Τα χρήματά του πρόκειται να μοιραστούν μεταξύ των επτά νόμιμων παιδιών που απέκτησε από τους δύο γάμους του, τα οποία περιλαμβάνουν 6 γιους και μια κόρη.

Η Σούζαν Λιούις πληροφορήθηκε για το θάνατο του πατέρα της τυχαία από έναν γνωστό της που το είδε στις ειδήσεις.

Όπως δήλωσε πρόσφατα σε δημοσιογράφους, δεν κρατά κακία στον διάσημο πατέρα της που δεν την αναγνώρισε ποτέ. «Με συναντούσε όποτε μπορούσε», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα, που φυλάει ακόμα στο πορτοφόλι της μια φωτογραφία που ποζάρουν μαζί.

Οσο για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είναι άστεγη, ενώ τα ετεροθαλή της αδέρφια απολαμβάνουν μια άνετη ζωή, δεν δείχνει να την πειράζει. «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν», λέει, εξηγώντας ότι το χιούμορ που έχει κληρονομήσει από τον μπαμπά της την βοηθάει να αντέξει τη δύσκολη ζωή στον δρόμο.