Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανές έγκλημα – ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, επισκέφθηκε σήμερα τη σκηνή του στυγερού εγκλήματος, όπου είδε από κοντά το έργο των ανακριτών και ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και τη πορεία των ερευνών, σχετικά με το διπλό φονικό στο Στρόβολο

Σε σύντομες δηλώσεις του, προς τους δημοσιογράφους, ο Αρχηγός Αστυνομίας, χαρακτήρισε την υπόθεση ως πρωτοφανή και τόνισε τη θέληση της Αστυνομίας για πλήρη εξιχνίαση της.

«Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, που συνέβη κάτω από πολύ ιδιάζουσες συνθήκες», σημείωσε, προσθέτοντας πως «γι’ αυτό το λόγο έχουμε μεριμνήσει να έχουμε στη διάθεσή μας όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη, τόσο σε ανακριτικό, όσο και σε επιστημονικό επίπεδο. Είναι μια πρωτοφανής υπόθεση για τα δεδομένα της Κύπρου και όχι μόνο και γι’ αυτό καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για πλήρη εξιχνίασή της».

Στο μεταξύ μετά από 4 ώρες και 30 λεπτά ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στις σορούς των δύο θυμάτων του τραγικού φονικού από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου  και την Ελένη Αντωνίου η οποία πραγματοποίησε την πρώτη νεκροτομή όπου και εντόπισε 25 μαχαιριές στον άτυχο 60χρονο. Παρόν στην νεκροτομή ήταν για την οικογένεια ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Αύριο αναμένεται στο ΤΑΕ Λευκωσίας, σύσκεψη της ανακριτικής ομάδας, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και ευρήματα της νεκροτομής.