Αριθμολογία: Προβλέψεις με βάση τον αριθμό σου για το επόμενο 2μηνο

Την ημέρα που γεννήθηκες ο Ήλιος σου βρισκόταν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο και σε έναν Αριθμό. Αυτός ο Αριθμός  προκύπτει από την ημερομηνία και το μήνα της γέννησής σου και δείχνει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου.
Οι Αριθμοι από το 1 έως το 9 έχουν συγκεκριμένη δόνηση και ενέργεια.

Προσθέτετε μεταξύ τους, όλα τα ψηφία της ημερομηνίας, του μήνα και της πλήρης χρονολογίας που έχετε γεννηθεί… και μέχρι να φτάσετε σε ένα μονοψήφιο νούμερο.

Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί στις 17 / 04 /1967 προσθέτετε όλα τα επιμέρους ψηφία:
1+7+4+1+9+6+7= 35 και στην συνέχεια 3+5 = 8…άρα ο Αριθμός Πορείας Ζωής είναι το 8.

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 1

Αυτός που έφυγε… ήδη το διαισθάνεστε, ότι θα ξαναέρθει. Και έτσι λοιπόν θα γίνει. Μέσα στις επόμενες ημέρες κάποιος που είναι φίλος – γνωστός σας, θα σας μιλήσει με διπλωματικό τρόπο, για τις προθέσεις του πρώην σας, για άμεσα και μόνιμη επανασύνδεση.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 2

Μπορεί να αισθάνεστε, ότι έχετε τελικά κάνει και κάποια λάθη εσείς από την μεριά σας, μέσα σε αυτήν την σχέση, αλλά κάτι ανάλογο βαραίνει και τον άνθρωπο σας. Μην χάνετε χρόνο, μιλήστε και θα δείτε ότι η αποκατάσταση των επικοινωνιών και των αισθημάτων είναι εύκολη.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 3

Έχετε χαθεί μέσα σε νέες γνωριμίες, απαιτητική εργασία και πολλές λοιπές υποχρεώσεις. Αυτό είναι και κάτι όμως που σας δίνει ζωή και καλή ψυχολογία. Μέσα σε όλα αυτά, θα έχετε και ένα ξαφνικό και ανέλπιστο πλησίασμα από έναν πρώην σύντροφο σας, που μάλλον έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις… επιτέλους.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 4

Εσείς και η ιδιαίτερη σας προσωπικότητα, δεν θα ανεχτείτε άλλες πιστώσεις χρόνου ούτε και άλλες περίεργες συμπεριφορές – δικαιολογίες. Την θέση σας την έχετε ξεκαθαρίσει και έχετε βάλει και τα χρονικά σας όρια. Άρα, μην στεναχωριέστε, τα ρίσκα είναι… της άλλης πλευράς.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 5

Δεν χρειάζεται συνεχώς να προσφέρετε και να θυσιάζετε τον εαυτό σας, για να γίνεστε αρεστοί στους άλλους. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Το σύμπαν σας ευλογεί για αλλαγές …που πιθανόν και να σας ανεβάσουν στα μάτια των ατόμων, που επιθυμείτε.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 6

Μην τοποθετείτε κανέναν πάνω από εσάς και τις δικές σας ανάγκες. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα ο Νοέμβριος, θα φέρουν στο κατώφλι σας, καινούργια πρόσωπα, που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τις άτυχες αισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 7

Οι εξελίξεις τρέχουν… ακόμη και αν εσείς δεν το ξέρετε. Οι μέρες μέχρι να φύγει το διάστημα μέχρι και τα τέλη του Οκτωβρίου θα σας δώσουν χρήμα αλλά και μια ανανέωση στην ερωτική σας σχέση, που ίσως και κάποιους να τους κάνουν να πάρουν αποφάσεις ….δεσμευτικές.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 8

Δεν θα φύγει κανείς από κοντά σας. Μπορεί αυτό που ζείτε στον αισθηματικό σας τομέα, να είναι μόνο προσωρινό. Ωστόσο μην είστε υπερβολικοί σε πράξεις και προτάσεις. Καινούργια δεδομένα και θετικά …θα σας φανερωθούν και στα εργασιακά – οικονομικά σας.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ – 9

Εσείς είστε με την καρδιά μοιρασμένη στα δύο. Από την μια η μεγάλη σας αγάπη… και από την άλλη ένας ενθουσιώδης έρωτας, που σας έχει πάρει τα μυαλά. Μην προβείτε σε κάτι καταλυτικό αυτήν την εποχή. Αφήστε τις πράξεις των άλλων να σας αποδείξουν, ποιος αξίζει την προσοχή σας τελικά.