Αριθμολογία: Η ημερομηνία γεννήσεως φανερώνει το ερωτικό πεπρωμένο

Αριθμολογία: Η ημερομηνία γεννήσεως φανερώνει το ερωτικό πεπρωμένο

Αθροίστε τα ψηφία της πλήρης ημερομηνίας γεννήσεως σας,  μέχρι το νούμερο να είναι μονοψήφιο.
Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί στις 28/12/1970, θα αθροίσετε 2+8+1+2+1+9+7+0= 3 τελικό μονοψήφιο νούμερο.

Οι απαντήσεις που δίνουν οι αριθμοί, είναι απόλυτες:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ  1 :

Μη δίνετε και τόσο μεγάλη έμφαση… σε αυτά που σας λένε καινούργιοι έρωτες, που τώρα έχουν παρουσιαστεί στην ζωή σας. Τους πιο πολλούς ήδη τους έχετε ψυχολογήσει… και μέσα σας, τους έχετε απορρίψει. Αφήστε το σύμπαν, να σας δώσει τα σημάδια του, για τον πιο κατάλληλο για εσάς.
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 1 και 4

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ  2 :

Η πίστη και η αφοσίωση σας, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιδιαίτερου ανθρώπου που υπάρχει, στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σε αυτό το διάστημα, μην σας έρθει σαν έκπληξη μια τεκμηριωμένη πρόταση για γάμο ή συγκατοίκηση. Είναι αλήθεια. Στο παιχνίδι … είναι και οι επανασυνδέσεις.
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 3 και 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ  3 :

Εσάς με όλα αυτά που έχετε περάσει, δεν σας πείθει τίποτα και κανένας. Τώρα και με το σύμπαν, να θέλει να σας ξαναφτιάξει την ερωτική ζωή, εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε νέα πρόσωπα, που θα είναι σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Χρήματα επίσης, σας υποστηρίζουν.
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 2 και 4

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ  4 :

Δεν θα συνεχίσετε για πολύ ακόμη… να πηγαίνετε στα τυφλά με το άτομο που υπάρχει αυτήν την περίοδο στην ζωή σας. Οι εξηγήσεις και οι προτάσεις, θα σας έρθουν, και σίγουρα θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την καλή διάθεση σας. Το παρελθόν που ενοχλούσε…. και αυτό θα υποχωρήσει.
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 1 και 5

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ  5 :

Η ωριμότητα, που έχετε γύρω από θέματα αγάπης και σχέσεων, σας προφυλάσσει πια από λάθος επιλογές ανθρώπων και καταστάσεων. Πολλά που θα βγουν ωστόσο … στον δρόμο σας και εσείς πια πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί. Ακόμη και για όσους θα έρθουν από τα… παλιά!
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 4 και 9

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ  6 :

Σκεφτείτε λοιπόν με μεγαλύτερες ταχύτητες τι είναι αυτό, που σας κάνει και δεν μπορείτε να βρείτε ακόμη … τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς. Μεγάλη ευθύνη λοιπόν έχει και το παρελθόν σας, που είστε ακόμη εκεί σταματημένοι, είτε επειδή είστε μόνοι, είτε επειδή αυτό δεν σας αφήνει.
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 5 και 6

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ  7 :

Μπορείτε να περάσετε πλέον σε μεγάλες αλλαγές, εντός των επόμενων εβδομάδων, που θα υποστηριχτούν οικονομικά, αλλά και από τον άνθρωπο σας. Τα άστρα, το σύμπαν, σας δίνουν όλα αυτά που θέλετε για να φέρετε επιτέλους την ζωή σας, σε μια μόνιμη ισορροπία. Νέοι έρωτες… έρχονται για τους εργένηδες.
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 1 και 9

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ  8 :

Θα βρεθείτε πάνω σε δύσκολα μονοπάτια, που θα έρθουν μέσα από προτάσεις ατόμων, που έχουν έρωτα και πάθος για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα … θα σας ανεβάσει την διάθεση, αλλά από την άλλη, μην αναμείνετε πολύ σε αυτήν την φάση. Η ψυχή σας ήδη ξέρει τι θέλει…και πως θα το βρει.
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 2 και 6

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 9 :

Όλο το επόμενο διάστημα, θα σας φέρει πιο κοντά σε μια πιο παλιά σας γνωριμία – φλερτ, που αυτή την εποχή πια οι συνθήκες είναι και πιο κατάλληλες για να δημιουργηθεί ένας έρωτας και μια σχέση … με βάσεις για κάτι περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Αναμείνατε… και κρύψτε την έκπληξη σας.
Εύνοια με άτομα που ο αριθμός του ερωτικού τους πεπρωμένου είναι: 4 και 7