Αριθμολογία: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018

Τι αποκαλύπτει ο ατομικός  αριθμός σου  για τα οικονομικά – καριέρα, το μέλλον της σχέσης σου και τη καθημερινότητά σου:

Το έτος 2018 δίνει αριθμολογικά το νούμερο 2. Ο συμπαντικός αριθμός 2 προμηνύει μια θαυμάσια χρονιά, με πολλές ελπίδες και υποσχέσεις.

Να αναμένετε όλοι θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, στις απόψεις σας, στις σκέψεις σας αλλά και σε σχέση με την εργασία σας. Με άλλα λόγια, το 2018 είναι μια χρονιά που έχει τη δυναμική να αλλάξει την ζωή σας προς το καλύτερο!

Ο συμπαντικός αριθμός 2 προκύπτει από την πρόσθεση των ψηφίων που απαρτίζουν το 2018 (2+0+1+8=11=2). Για να βρείτε τον ατομικό σας αριθμό για αυτό το έτος, αρκεί να προσθέσετε τα ψηφία της ημέρας και του μήνα γέννησής σας με τον συμπαντικό αριθμό. Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου κάνετε την πρόσθεση: 2+7+9+2=20=2. Άρα ο ατομικός σας αριθμός για το 2018, είναι το 2.

Το πεπρωμένο σας θα αρχίσει να σας αποκαλύπτεται σταδιακά στην καθημερινή σας συνδιαλλαγή με το σύμπαν, μέσω των συναισθημάτων και των πράξεών σας στα διάφορες πτυχές της ζωής σας. Οι προβλέψεις της αριθμολογίας που ακολουθούν, μπορούν να αποτελέσουν τον οδηγό σας για όσα θα κληθείτε να χειριστείτε με διαύγεια μέσα στο 2018!

Ατομικός αριθμός 1

Το 2018 αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή σας, με τις περισσότερες να αφορούν κυρίως τον τομέα της καριέρας σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε εργασιακό χώρο ή να αναλάβετε καινούργια καθήκοντα και ευθύνες στον παρόντα, ενώ είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε κάποιες προκλήσεις όσο αφορά την πορεία σας προς την επιτυχία – στις οποίες θα αντεπεξέλθετε με αρκετή ευκολία.

Αυτή η χρονιά έχει την πρόθεση να σας στρέψει πιο πολύ προς την πνευματικότητα, προκειμένου να αναβαθμιστεί η εσωτερική σας διαίσθηση! Να ξέρετε ότι όσο πιο ρεαλιστικούς και πρακτικούς στόχους θέσετε στη διάρκεια του 2018, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να τους πραγματώσετε. Το σύμπαν και η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, γι’ αυτό αρκεί να επιδιώξετε τα όνειρά σας με αποφασιστικότητα και προσήλωση. Θα φτάνετε στην επιτυχία σε ό,τι κι αν καταπιαστείτε. Να είστε σε επαγρύπνηση για κάθε πρόταση ή ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει!

Ατομικός αριθμός 2

Το 2018 αναμένεται να είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη και πετυχημένη χρονιά για εσάς, καθώς προβλέπεται να πραγματώσετε όλους τους στόχους που θα θέσετε! Το μόνο που χρειάζεται για να τους φτάσετε, είναι να αυξήσετε τις πιθανότητές τους. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλές οι προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν, τις οποίες πρέπει να χειριστείτε με σταθερότητα, αποφασιστικότητα και επιμονή. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε πολλά μέσα σε αυτό το έτος, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι να καταβάλετε τον απαραίτητο κόπο!

Αυτή τη χρονιά θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες και θα διευρύνετε αισθητά τον κοινωνικό σας κύκλο. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχάσετε ή να παραμελήσετε τους παλιούς σας φίλους. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε τον νέο μεγάλο σας έρωτα, μέσα από τον οποίο θα βιώσετε πραγματική ευτυχία. Φροντίστε μόνο αυτή η σχέση να μην επηρεάσει αρνητικά την επαγγελματική σας πορεία!

Ατομικός αριθμός 3

Κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σταματήσει την πορεία της επιτυχίας σας μέσα στο 2018! Η τύχη είναι αυτή που θα συμβάλλει τα μέγιστα για αυτή την επικράτησή σας, γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς και

μόνο να αξιοποιήσετε την εύνοιά της προς όφελός σας. Το βασικό στοιχείο που πρέπει να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας, είναι να μην σπαταλήσετε ενέργεια για αχρείαστες πράξεις ή σχέσεις που δεν αξίζουν την προσοχή σας…

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια που θα σας παράσχει το σύμπαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για να ασχοληθείτε με κάποιο παλιό σας χόμπι που έχετε παραμελήσει ή και με δραστηριότητες που μόνο ονειρευόσασταν ως τώρα. Όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα, τολμήστε να ακολουθήσετε την έκτη αίσθησή σας που θα είναι ενισχυμένη. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο όλες τις ικανότητες και τα ταλέντα σας!

Ατομικός αριθμός 4

Το 2018 έχει όλα τα εχέγγυα να είναι μια πετυχημένη χρονιά για εσάς, αρκεί να επιστρατεύσετε όλη την επιμονή και την αποφασιστικότητά σας! Θα πρέπει συνεχώς να ανανεώνετε και να βελτιώνετε τις ικανότητές σας για να προλαβαίνετε τον ανταγωνισμό. Το εργαλείο σας προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι η σωστή αξιοποίηση της ενέργειάς σας, γιατί ένα ισχυρό μυαλό αποτελεί την κινητήρια δύναμη για κάθε πετυχημένο άνθρωπο!

Φροντίστε να θέτετε ξεκάθαρους στόχους και να τους επιδιώκετε, χωρίς να αφήσετε ούτε λιθαράκι στο διάβα σας μέχρι να τους πραγματώσετε. Ένας ακόμα τομέας που πρέπει να δώσετε σημασία μέσα στο 2018, είναι η υγεία σας. Η συχνή άσκηση και η σωστή διατροφή θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την καλή φυσική κατάσταση που απαιτεί η χρονιά που μόλις άρχισε!

Ατομικός αριθμός 5

Το 2018 προμηνύεται μια χρονιά γαλήνης και ευτυχίας για εσάς! Θα κληθείτε επανειλημμένα να προσαρμόσετε τη ζωή σας σε πολλές καινούργιες συγκυρίες και καταστάσεις που θα σας προσεγγίσουν, γι’ αυτό η ευελιξία θα είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο σας. Αν κάνετε συνετές επιλογές, κάθε αλλαγή που θα προκύπτει να είναι και μια επιπλέον βελτίωση για τη ζωή σας.

Το πλεονέκτημα για εσάς μέσα στο 2018, είναι ότι θα έχετε την επιλογή να μην περάσετε από κανένα σταυροδρόμι αλλά να κάνετε όποιες ρυθμίσεις σας βολεύουν καθ’ οδόν. Φροντίστε να αναβαθμίζετε συνεχώς τις γνώσεις σας και επικεντρωθείτε στην εξέλιξη της καριέρας σας. Αν εργαστείτε συνειδητά και με ζήλο και δεν παρεκτρέπεστε από το φορτωμένο εργασιακό σας πρόγραμμα, θα πραγματώσετε όλους τους στόχους που θα θέτετε. Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να βρείτε δικλείδες ισορροπίας ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή – γιατί αν παραμελήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, δεν αποκλείεται να τους πληγώσετε!

Ατομικός αριθμός 6

Το 2018 αναμένεται να είναι μια χρονιά με έντονη κοινωνική ζωή και διασκέδαση για εσάς! Θα σας ενθουσιάζει η μεγάλη γκάμα προσκλήσεων που θα λαμβάνετε συνεχώς, στις οποίες θα περιλαμβάνονται συχνές φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αν κάποιες στιγμές νιώσετε ότι δεν θέλετε να μετάσχετε σε αυτές τις εκδηλώσεις, να ξέρετε ότι αυτό ενδέχεται να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή…

Στο χώρο του σπιτιού σας αναμένει η προσθήκη επιπλέον ευθυνών. Οι επισκέψεις και η υποδοχή αγαπημένων σας ανθρώπων θα είναι συνεχής πρακτική, με εσάς ως αναπόσπαστο κομμάτι τους. Η ρομαντική αρένα προδιαγράφεται εξαιρετικά αίσια μέσα στο 2018. Απολαύστε τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν – και φανείτε τολμηροί ως προς την προσέγγιση του ατόμου που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας!

 

Ατομικός αριθμός 7

Μέσα στο 2018 προβλέπεται να επενδύσετε μεγάλο μέρος του χρόνου και των προσπαθειών σας για την προσωπική σας εξέλιξη και πρόοδο! Επίσης, θα σας απασχολήσει σοβαρά η ανάγκη να αφιερώσετε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από το αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα που θα έχετε στη διάρκεια της χρονιάς – πρέπει να επιφέρετε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή.

Όσο περισσότερο επιστρατεύετε την αποφασιστικότητα και την επιμέλειά σας στα όνειρα και τους στόχους που θα θέτετε, τόσο περισσότερο θα τα κατακτάτε και θα ανεβαίνετε στην κλίμακα της επιτυχίας! Φροντίστε να αποδιώχνετε τις αμφιβολίες ή τους δισταγμούς που μπορεί να νιώθετε κάποιες στιγμές, δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. Κάθε δημιουργική δραστηριότητα στην οποία θα μετέχετε, θα σας χαλαρώνει και θα σας κάνει τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους μέσα στο 2018!

Ατομικός αριθμός 8

Το 2018 θα απαιτήσει από εσάς να εντείνετε τις προσπάθειες που κάνατε ως τώρα για να πραγματώσετε τα όνειρα και τους στόχους σας! Να ξέρετε ότι θα έχετε λίγο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση φέτος, γιατί ο ανταγωνισμός στην επαγγελματική αρένα θα είναι σκληρός. Όσο πιο πολύ ενδώσετε στις ανάγκες της περιόδου και της αγοράς, τόσο περισσότερο θα εξελίσσεστε και θα προοδεύετε στον τομέα σας. Οι κόποι και η σκληρή δουλειά που έχετε επενδύσει σε αυτόν από τη χρονιά που πέρασε, τώρα μπορούν να αρχίσουν να αποδίδουν τους καρπούς τους. Όσοι έκλεισαν το 2017 με θετικό πρόσημο, να αξιοποιήσουν την εργασιακή εύνοιά τους και να αναμένουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες μέσα στο 2018!

Ατομικός αριθμός 9

Στην Αριθμολογία, ο 9χρονος κύκλος ζωής επαναλαμβάνεται όταν φτάνει στο τέλος της μέτρησης. Γι’ αυτό όσοι έχουν ως ατομικό αριθμό το 9 για το 2018, θα πρέπει να ανακαλέσουν τις επιτυχίες τους κατά την προηγούμενη χρονιά και να αποδώσουν στο κοινωνικό σύνολο όσα κέρδισαν από αυτό! Αυτό μπορεί να αφορά την προσφορά μέρους των οικονομικών σας κερδών σε φιλανθρωπικές ή ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Αυτή είναι η πρακτική του σύμπαντος, ώστε να υπάρχει προσφορά σε όσους είναι λιγότερο ευνοημένοι.

Από την έναρξη αυτής της χρονιάς, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να συλλογιστείτε τα λάθη και τις χαμένες ευκαιρίες της περασμένης χρονιάς, προκειμένου να προγραμματίσετε ανάλογα το μέλλον σας. Οι προοπτικές για επίτευξη των στόχων σας είναι πολύ πιο αίσιες, με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου να είναι στο πλάι σας για να σας στηρίξουν!