Αποκάλυψη! Η σέξι Ρωσίδα οπαδός του Μουντιάλ, είναι πορνοστάρ! (Photos)

Η φωτογραφία της πανέμορφης σέξι ξανθιάς οπαδού της Ρωσίας στο Μουντιάλ, έχει κάνει το γύρο του κόσμου και οι απανταχού άνδρες θαύμασαν την ομορφιά της. Βρίσκεται στις κερκίδες, φοράει ένα λευκό κοντό τοπ που γράφει «Ρωσία» και κρατάει όλο σκέρτσο δυο σημαιάκια της χώρας της.

Εκτός από τον θαυμασμό όμως των ανδρών, πολλοί ήταν εκείνοι που αναγνώρισαν στο πρόσωπο της ένα γνωστό αστέρι της βιομηχανίας πορνό. Ήταν η ίδια.

Οι χρήστες των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τα ψάχνουν κάτι τέτοια διαπίστωσαν πράγματι πως πρόκειται για Ρωσίδα πορνοστάρ, η οποία ονομάζεται Ναταλία Νεμτσίνοβα, ενώ έχει επίσης και τα ονόματα Ναταλία Ανδρέεβα, Δαλιδά Τζι, Αμάντα Ντανίκα, Άσυα και Άναμπελ, για τις ανάγκες των ταινιών της.

Η Ναταλία με τα χίλια ονόματα έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο της βιομηχανίας ταινιών ενηλίκων πριν από 2 χρόνια και έχει συμμετοχή τόσο σε ταινίες μαλακού όσο και σε ταινίες σκληρού πονρό.

Γέλωτα προκαλεί επίσης το γεγονός ότι η φωτογραφία της έχει γίνει πόστερ και πωλείται σε διάφορα μαγαζιά της Ρωσίας σαν ενθύμιο για το Μουντιάλ.