ΑΠΟΕΛ Vs ΑΕΚ 3-1, Άρης Vs Απόλλων 0-1 (Videos)

Το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 3-1 την ΑΕΚ στο ΓΣΠ στο ντέρμπι κορυφής και αύξησε στους πέντε τους βαθμούς της διαφοράς από τη σημερινή αντίπαλο του. Το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στους 48 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση έναντι 43 της ΑΕΚ που έμεινε τέταρτη.

Ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος Φλοριάν Τολμές άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στο 21′ φτάνοντας τ 19 τέρματα για να ισοφαρίσει το ΑΠΟΕΛ με πέναλτι του Μοράις στο 31′.

Στο 75ο λεπτό ο Γιώργος Εφραίμ με σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα δίνοντας προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ με 2-1 για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Ενσούε στις καθυστερήσεις.

Στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Απόλλωνας ύστερα από τη νίκη του με 1-0 ως τυπικά φιλοξενούμενος επί του Άρη στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 46 βαθμούς ενώ ο Άρης έμεινε προτελευταίος με 13 βαθμούς.

Το νικητήριο τέρμα για τον Απόλλωνα το πέτυχε ο Σκέμπρι στο 23ο λεπτό.

ΑΠΟΕΛ και Απόλλων θα τεθούν αντιμέτωποι δύο φορές στις επόμενες δέκα μέρες. Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο ΓΣΠ σε εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής και την Τετάρτη 31 Ιανουρίου σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα η οποία βελτίωσε σημαντικά τη βαθμολογική της θέση. Σε αγώνα για την 21η αγωνιστική, νίκησε με 3-0 την Πάφο και ανέβηκε στους 18 βαθμούς, αφήνοντας την αντίπαλο της στους 21.

Τα τέρματα της Νέας Σαλαμίνας πέτυχε ο Καρλάο στο 21′, ο Κορρέια στο 72′ και ο Τιάγκο στο 88′.