Αναγνώριση κλοπιμέων για υπόθεση κλοπής στην Πάφο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολλοί είναι οι πολίτες που μεταβαίνουν στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, για αναγνώριση κλοπιμέων αντικειμένων, τα οποία εντοπίστηκαν πριν λίγς μέρες στην κατοχή 36χρονου και 18χρονης.

Να σημειωθεί ότι η σύλληψη και των δύο προσώπων έγινε την Παρασκευή 21ης Ιουλίου στην Πάφο στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου, όταν μέλη της Ομάδας «Ζ» Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 36χρονος. Κατά τον έλεγχο του 36χρονου διαπιστώθηκε ότι εναντίον εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, η οποία διαπράχθηκε στις 14 Ιουλίου, 2017 σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Η 18χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο είχε συλληφθεί με βάση δικαστικό ένταλμα σύλληψης στις 17 Ιουλίου, 2017 για την ίδια υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη.

Στην συνέχεια σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του 36χρονου βρέθηκε μια συσκευή που εκκενώνει ηλεκτρική ενέργεια και τρία πτυσσόμενα μαχαίρια. Επίσης βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή για την οποία διερευνάται το ενδεχόμενο να αποτελεί προϊόν κλοπής.

Στην κατοχή της 18χρονης εντοπίστηκαν 21 κλειδιά διαφόρων αυτοκινήτων για τα οποία η ίδια δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.