Αλληλεγγύη για οικονομία: Ας σταματήσουν οι ιθύνοντες να κοροϊδεύουν το λαό

Ας σταματήσουν οι ιθύνοντες να κοροϊδεύουν το λαό, τονίζει σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεεγύη κάνοντας λόγο για εκτροχιασμό της Κυπριακής οικονομίας.

“Χθες και μετά τη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με το Δημοσιονομικό Συμβούλιο εισπράξαμε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αφήσουν την οικονομία να εκτροχιαστεί, αναμένοντας ότι εμείς οι ιθαγενείς θα το χάψουμε όπως και πολλά άλλα.

Δυστυχώς η οικονομία δεν προστατεύεται με τα λόγια αλλά με χειροπιαστές πράξεις. Ξέχασαν και οι δύο πλευρές τις γενναιόδωρες προεκλογικές παραχωρήσεις ή και δεσμεύσεις που φέσωσαν την οικονομία με δεκάδες εκατομμύρια.

Αυτά που τώρα βλέπουμε είναι οφειλόμενοι προεκλογικοί λογαριασμοί που δειλά αλλά σταθερά έρχονται στο ταμείο για πληρωμή και ας μην κοροϊδευόμαστε. Αποκορύφωμα είναι ο λογαριασμός για το Συνεργατισμό τον οποίο κρατούσαν στον αναπνευστήρα μέχρι να περάσουν οι εκλογές. Ο κυπριακός λαός θα πληρώνει για δεκαετίες τη λυπητερή με ή χωρίς δανεισμό.

Ως εκ τούτου ας σταματήσουν οι ιθύνοντες να κοροϊδεύουν το λαό και ας σοβαρευτούν. Δεν παίζεις με την οικονομία ιδιαίτερα σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα.”