Αλέν Ντελόν: Μισώ την εποχή που ζούμε… Όλα είναι ψεύτικα μόνο το χρήμα μετράει

Αηδιασμένος από τον κόσμο που ζούμε δηλώνει ο σταρ του γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν, διευκρινίζοντας μάλιστα πως ευχαρίστως θα πέθαινε τώρα. Θα ήθελε όμως να πάρει και τον σκύλο του μαζί του.

«Μισώ την εποχή που ζούμε, με κάνει να ξερνάω», δήλωσε ο 82χρονος ηθοποιός στο περιοδικό Paris Match. «Υπάρχουν άνθρωποι που μισώ, όλα είναι ψεύτικα και μόνο το χρήμα μετράει. Θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς λύπη», τόνισε ο γόης του κινηματογράφου.

French actor Alain Delon takes a short walk off the set of a new film, “The Sicilians,” during a break in the shooting in the center of Rome March 27, 1969. (AP Photo/Jim Pringle)

Ο Ντελόν, ο οποίος ζει μόνος του έξω από το Παρίσι, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λέει ακόμη πως θέλει ο σκύλος του Loubo να πεθάνει μαζί του. «Αν φύγω πριν από εκείνον, θα ζητήσω από τον κτηνίατρο να φύγουμε μαζί. Θα του κάνει ένεση ώστε να πεθάνει στην αγκαλιά μου».

Όπως σημείωσε ακόμη «το προτιμά από το να τον αφήσει να πεθάνει από τη θλίψη στον τάφο μου».

Romy Schneider with Alain Delon at the villa of Herbert Blatzheim, Schneider’s adoptive father, in Morcote near Lugano after their engagement, March 22, 1955. (AP-photo)

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμη πως δεν υπήρξε πάντα ο τέλειος τζέντλεμαν. «Έτσι είμαι, κάνω χαζά πράγματα». Ωστόσο, οι γυναίκες έπεφταν πάντα στα πόδια του. «Έχω αγαπηθεί όλη μου τη ζωή», δήλωσε, ειδικά από τις Romy Schneider και Mireille Darc. «Λίγοι άντρες έχουν αγαπηθεί όπως εγώ».