Ακυρώνουν το διαζύγιο Μπραντ Πιτ – Αντζελίνας Τζολί;

Το Σεπτέμβριο του 2016 η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν βόμβα στον χώρο της showbiz, καθώς η εικόνα τους παρέπεμπε για χρόνια στην ιδανική οικογένεια και την απόλυτη ευτυχία. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ που απ’ ό,τι φαίνεται κάνουν μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους και να μεγαλώσουν τα έξι παιδιά τους κάτω από την ίδια οικογενειακή στέγη.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου, εδώ και αρκετούς μήνες έχει έχει παγώσει κάθε κίνηση και όπως υποστηρίζουν οι στενοί τους φίλοι στη dailymail οι δυο τους σκέφτονται σοβαρά την επανασύνδεση, κάνοντας σταθερά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Κυριότερη αφορμή στάθηκε η αξιόλογη προσπάθεια του Μπραντ Πιτ να σταματήσει το ποτό από το οποίο ήταν εθισμένος, προκειμένου να κερδίσει ξανά τη γυναίκα της ζωής του. Η Αντζελίνα Τζολί από την άλλη, φαίνεται ότι εκτιμά ιδιαίτερα αυτή του την προσπάθεια και σκέφτεται σοβαρά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση και τον γάμο τους.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, μάλιστα, στενός οικογενειακός τους φίλος, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν δούμε κάποια νέα ανακοίνωσή τους η οποία θα κάνει γνωστή την επανασύνδεση του ζευγαριού.