ΑΚΕΛ: Ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για κοινούς αγώνες είναι ο Ν. Παπαδόπουλος

Σε γραπτή ανακοίνωση του γραφείου τύπου το ΑΚΕΛ αναφέρει ότι  “ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για κοινούς αγώνες είναι ο Νικόλας  Παπαδόπουλος”.

“Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε σημερινή του συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, θυμήθηκε τους κοινούς αγώνες του ΔΗΚΟ με την Αριστερά. Το ΑΚΕΛ αναγνωρίζει και σέβεται αυτούς τους κοινούς αγώνες. Άλλωστε, πάντοτε στη βάση αρχών το ΑΚΕΛ εργαζόταν για αυτούς τους κοινούς αγώνες για υπεράσπιση της Κύπρου και για υπεράσπιση της κοινωνίας και των πολιτών.

Ο τελευταίος όμως που μπορεί να μιλά για τους κοινούς αγώνες είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος χέρι-χέρι με τον Αβέρωφ Νεοφύτου επέβαλαν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εκτόξευσαν την κοινωνική ανισότητα στα ύψη. Προκάλεσαν προβλήματα στους εργαζόμενους, τους νέους και γενικότερα στους πολίτες και θρυμμάτισαν των κοινωνικό ιστό.

Οι πολίτες θυμούνται ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος μαζί με το Συναγερμό πολέμησε όσο λίγοι την προηγούμενη κυβέρνηση. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θυμήθηκε τώρα τους κοινούς αγώνες, αλλά όταν το ΑΚΕΛ δήλωνε ότι ήταν έτοιμο για διάλογο για τις εκλογές ήταν αυτός που δημόσια απέρριπτε κάθε διάλογο και κάθε προοπτική συνεργασίας και την ίδια ώρα εσπευσμένα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.”