ΑΚΕΛ: Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι αναξιόπιστος

Σε δήλωση, του ο  Χρίστος Χριστοϕίδης, μέλος του Πολιτικού γραφείου του ΑΚΕΛ, τόνισε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι αναξιόπιστος.

Συνεχίζοντας είπε:

“Ακούν οι πολίτες σήμερα το Νίκο Αναστασιάδη να τάζει λαγούς και πετραχήλια και διερωτούνται: καλά γιατί να πιστέψουμε έναν πρόεδρο που πριν πέντε χρόνια δεσμεύτηκε για τόσα πράγματα τα οποία δεν υλοποίησε ή έκανε ακριβώς το αντίθετο;

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο Πρόεδρος του «κουρέματος», της εξαγωγής κεϕαλαίων πριν το κούρεμα, των «άριστων των αρίστων», του «δεσμεύομαι», είναι ο πρόεδρος της αναξιοπιστίας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο πρόεδρος των λίγων και προνομιούχων, είναι ο πρόεδρος που αδίκησε τη μεγάλη πλειοψηϕία του λαού.

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο πρόεδρος που κατά τη θητεία του η οριστική διχοτόμηση ήρθε τόσο κοντά όσο ποτέ άλλοτε, την ίδια ώρα που η Τουρκία αλωνίζει ανενόχλητη και αποενοχοποιημένη.

Ο Νίκος Αναστασιάδης παραδίδει, με τη λήξη της θητείας του, το κυπριακό σε τραγική κατάσταση.

Οι πολίτες θέλουν αληθινή Αλλαγή. Αλλαγή προς όϕελος των πολλών και όχι των λίγων προνομιούχων.

Οι πολίτες θέλουν επιλογή ελπίδας για σωστή λύση του κυπριακού και αποτίναξη της κατοχής και της διχοτόμησης.

Ο Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του πρέπει να ϕύγουν.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος στήριζε Αναστασιάδη όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να ϕέρει αληθινή αλλαγή, αλλά μια παραλλαγή της κυβέρνησης Συναγερμού-Αναστασιάδη. Η μόνη επιλογή για αληθινή Αλλαγή είναι σήμερα ο Σταύρος Μαλάς”.