ΑΚΕΛ: Κακόγουστο αστείο οι κατηγορίες του κ. Ν. Παπαδόπουλου

Απάντηση ΑΚΕΛ σε Νικόλα Παπαδόπουλο

“Καθοδηγούμενοι από τον επικοινωνιολόγο τους, οι επιτελείς του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου επιτίθενται προσωπικά στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, προσπαθώντας να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι ο Άντρος Κυπριανού αποφασίζει για την πολιτική του ΑΚΕΛ. Μάταιος όμως ο κόπος τους.

Πρώτο, η πολιτική του ΑΚΕΛ αποφασίζεται συλλογικά και δεν είναι υπόθεση του ενός.

Δεύτερο, μόνο ως κακόγουστο αστείο ηχούν οι κατηγορίες του επιτελείου του κ. Ν. Παπαδόπουλου ότι το ΑΚΕΛ έγινε ουρά του κ. Αναστασιάδη. Το ΑΚΕΛ δεν υποστήριξε ούτε και συμμετείχε στην κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη. Το ΔΗΚΟ ήταν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Αναστασιάδη και συμμετείχε στην κυβέρνηση.

Είναι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος που δήλωνε ότι έδωσε λίστες ΔΗΚΟϊκών για να συμμετέχουν στα ΔΣ των Ημικρατικών Οργανισμών.

Είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος που έφτιαξε δίδυμο με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για να περάσει όλα τα μνημονιακά και αντιλαϊκά νομοσχέδια της κυβέρνησης.

Το ΑΚΕΛ δεν είναι ουρά του ΔΗΣΥ. Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος μετέτρεψε το ΔΗΚΟ σε δεκανίκι των πολιτικών του κ. Αναστασιάδη και του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Και ένα τελευταίο. Είναι ο Ν. Παπαδόπουλος που δημόσια και κατηγορηματικά απέκλεισε ακόμα και το διάλογο με το ΑΚΕΛ για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Οι αναφορές του για τον κόσμο της Αριστεράς και τη σχέση του ΑΚΕΛ με τον κεντρώο χώρο, μόνο θυμηδία προκαλούν.”