Αδωνις: ”Απ’ τα χιλιάδες ρουσφέτια γίνατε πολιτικός κ. Κουρουμπλή!”

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε αναφορά, που έκανε νωρίτερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, για τη Ντόρα Μπακογιάννη και τη δική του οικογένεια.

https://www.youtube.com/watch?v=6TubnEZAP08

«Ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι δεν είναι γιος πρωθυπουργού όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά ο πατέρας του ήταν αγρότης από την Αιτωλοακαρνανία και μπήκε στην πολιτική από τους πολιτικούς αγώνες του» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας: «Απ’ τα χιλιάδες ρουσφέτια γίνατε πολιτικός κ. Κουρουμπλή! Κάνατε τους περισσότερους διορισμούς και δώσατε τα περισσότερα μαϊμού επιδόματα όταν είσαστε στο ΠΑΣΟΚ!».

«Σαν γενικός γραμματέας Πρόνοιας μοιράζατε τα επιδόματα για να γίνετε βουλευτής» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Κουρουμπλή. Επισημαίνεται ότι αν και ξαναπήρε τον λόγο,ο υπουργός Ναυτιλίας δεν απάντησε στις συγκεκριμένες αναφορές του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Τι είχε πει νωρίτερα ο Κουρουμπλής

Το γρηγορότερο ήθελε τρεις ημέρες για να φτάσει το απορρυπαντικό πλοίο στην περιοχή που βυθίστηκε το «Αγία Ζώνη ΙΙ» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας στη δευτερολογία του στη Βουλή. «Είστε αδιάβαστοι» συνέχισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και συμπλήρωσε: «Διότι ο κανονισμός EMSA λέει ότι η χώρα που ζητάει βοήθεια πρέπει να έχει εξαντλήσει τις εθνικές της δυνάμεις… Όλα τα άλλα είναι γκεμπελίστικα».

«Το ψέμα είναι κοντό» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας. «Αυτό το πλοίο μπορεί η έρευνα να αντιμετωπίσει αδυναμίες. Θα έρθει η ώρα των ευθυνών αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε πόλεμο. Εγώ δεν είμαι γιος πρωθυπουργού, αλλά γιος αγρότη. Εφτασα εδώ με κομματικούς αγώνες κυρία Μπακογιάννη. Γι αυτό είναι ο στόχος σας ο Κουρουμπλής γιατί δεν βρίσκετε τίποτε άλλο».

https://www.youtube.com/watch?v=DGTpHwuKvig