Αβέρωφ: Στέλνω ένα μήνυμα – Θα παραμείνουμε σοβαροί και υπεύθυνοι

Δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην εμπορική περιοχή στην παλιά Λευκωσία:

“Στέλνω ένα μήνυμα: Θα παραμείνουμε σοβαροί και υπεύθυνοι.

Το χρωστάμε στον τόπο και στους πολίτες

Σήμερα μαζί με τους συνεργάτες περπατήσαμε στην παλιά Λευκωσία.

Την όμορφη παραδοσιακή και πολιτισμική πρωτεύουσα της Κύπρου μας. Αλλά αυτό που νοιώσαμε είναι ότι, το διαπιστώσαμε στην πράξη, η αγορά έχει ανοίξει. Το παζάρι κινείται. Η εμπιστοσύνη επανήλθε στους πολίτες, στην κοινωνία, στο εμπόριο. Η Κύπρος στάθηκε στα πόδια της.

Είμαστε στον σωστό δρόμο και το κρίσιμο στις επόμενες εκλογές, που θα είναι σε μόλις μια βδομάδα από σήμερα, είναι οι κύπριοι πολίτες, που εμείς τους εμπιστευόμαστε, να σφραγίσουν τη συνέχιση της σταθερής πορείας. Πάντα λέγοντας ότι με τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων και με τη στήριξη της κοινωνικής συμμαχίας επιλύουμε τα προβλήματα της κοινωνίας. Μόνο μέσα από συνεργασίες, συνεννοήσεις και συναντίληψη μπορούμε να το πετύχουμε.

Στέλνω ένα μήνυμα. Πως θα παραμείνουμε σοβαροί και υπεύθυνοι. Το χρωστούμε σε όσους έκαναν θυσίες και υπέστησαν φοβερά πλήγματα τα τελευταία χρόνια και το χρωστούμε και στα παιδιά μας για ένα καλύτερο, ασφαλές μέλλον με προοπτική.”