Αβέρωφ: Έχουμε υποψήφιο, τον Νίκο Αναστασιάδη. Δεν χαρίζουμε την ψήφο μας σε κανένα

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και υποψηφίου Νίκου Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε απόψε στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκωσίας η Σύνοδος Εργασίας εθελοντών και στελεχών.

Κατά την σύνοδο έγινε παρουσίαση των δράσεων από τον Υπεύθυνο Οργανωτικού του επιτελείου κ. Γιώργο Λυσανδρίδη.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ χαιρετίζοντας την Σύνοδο κάλεσε τους εθελοντές και τα στελέχη να επιδείξουν σύνεση αλλά και την ίδια ώρα εγρήγορση στις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, λέγοντας ότι «Έχουμε υποψήφιο και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή και αυτός είναι ο Νίκος Αναστασιάδης.  Δεν χαρίζουμε την ψήφο μας σε κανένα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο δικό του χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποψήφιος Νίκος Αναστασιάδης απευθύνθηκε στους εθελοντές και στελέχη καλώντας τους να εργαστούν σε πνεύμα συναίνεσης ακολουθώντας μέχρι και την τελευταία ώρα το πνεύμα και το πλαίσιο που καθορίστηκε και ακολουθήθηκε καθ’όλη την διάρκεια της προεκλογικής, δηλαδή πνεύμα ενότητας και όχι σύγκρουσης και αντιπαράθεσης.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχουμε αντιπάλους και η πραγματική έγνοια όλων μας πρέπει να είναι τα προβλήματα της κοινωνίας».

Την ίδια ώρα, σημείωσε, ότι οι δημοσκοπήσεις δεν εξαργυρώνονται αλλά για να επιβεβαιωθούν θα πρέπει να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα καταλήγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.