Έρχονται βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα – Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 2 µε 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς µέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την ∆ευτέρα, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και βόρεια .

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ από το απόγευµα και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση