Έκρυβε δύο κυνηγετικά όπλα σε σπηλιά στην Λεμεσό

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 39χρονου Σύρου ο οποίος συνελήφθει μετά από μαρτυρία και εντοπισμό δυο κοντόκαννων κυνηγετικών όπλων σε σπηλιά, στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες είχε στηθεί επιχείρηση για εντοπισμό οπλισμού και εντοπίστηκαν κοντόκαννα κυνηγετικά όπλα με αλλοιωμένους αριθμούς κατασκευής σε σπηλιά σε περιοχή κοινότητας της Επαρχίας Λεμεσού. Επίσης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία ηλεκτρικά εργαλεία και μια τσάντα ώμου.

Ακολούθησε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποίαν ο 39χρονος είχε θεαθεί στην απόμερη αυτή περιοχή τις προηγούμενες μέρες και συνελήφθη στη βάση δικαστικού εντάλματος. Η Αστυνομία εκτιμά πως ο ύποπτος εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών και πραγματοποιεί έρευνες για εντοπισμό συνεργών του, ενώ τα ανευρεθέντα έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε το αίτημα των αστυνομικών αρχών για την οκταήμερη κράτηση του 39χρονου, ο οποίος δεν παραδέχεται μέχρι στιγμής οτιδήποτε.