Άδικα πήραν κάποιες εφημερίδες, τα ευρώπουλα…..

Οι Προεδρικές εκλογές τελείωσαν και κάποιες εβδομαδιαίες εφημερίδες οι οποίες κυκλοφορούν όποτε θέλουν ή για να είμαστε πιο εκριβείς κυκλοφορούν μόνο λίγους μήνες πριν από οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση, σταμάτησαν ήδη τη κυκλοφορία τους από τη πρώτη εβδομάδα μετά τις εκλογές.

Δυστυχώς όμως παίρνουν μεγάλα ποσά από τη διαφημιστική “πίττα” και ειδικότερα από την δημοσίευση των εκλογικών καταλόγων. Αυτό βέβαια σημαίνει αρκετές χιλιάδες ευρώπουλα.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο οι εβδομαδιαίες εφημερίδες “Ποντίκι” και “Γνώμη” κυκλοφορούν κανονικά κάθε Παρασκευή στα περίπτερα. Οι άλλες μπορεί να περάσουν και κάποιοι μήνες για να τις δεις.

Μήπως λοιπόν πρέπει να μπει μία σωστή ρύθμιση από το κράτος σε αυτή την αντικανονική πληρωμή σε κάποιες σεχδόν “ανύπαρκτες” εφημερίδες; Είμαστε σίγουροι ότι η νέα διεύθυνση στο ΓτΠ δεν θα αφήσει το θέμα αυτό αδιερεύνητο. Ήδη έχει προβεί σε αρκετές αλλαγές στο τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών στο ΓτΠ.

Πλέον ο κόσμος ενημερώνεται ηλεκτρονικά και έπρεπε να μπουν νέες ρυθμίσεις και να σταματήσει αυτό το “ξέφραγο αμπέλι” με τις διαφημίσεις στις έντυπες εφημερίδες.