«Χοντραίνει» το πολιτικό παιχνίδι μεταξύ Μάριου και Νικόλα

Ας σοβαρευτούν εκεί στο ΔΗΚΟ εάν θέλουν να έχουν τον κεντρώο χώρο δικό τους.

Ο Μάριος Καρογιάν ότι και να κάνουν έχει αρκετούς φανατικούς υποστηρικτές όπως και αρκετά σωματεία τα οποία τον στηρίζουν. Ας μη ξεχνάμε ότι όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής, βοήθησε αρκετά προσφυγικά σωματεία να χρηματοδοτηθούν από το κράτος για ιδιόκτητη στέγη και γήπεδα. Άρα αρκετός ΔΗΚΟικός κόσμος και μη, δεν ξεχνά το καλό που τους πρόσφερε.

Το πιο σημαντικό, ο Μάριος Καρογιάν ποτέ δεν περιστοιχιζόταν από μισθοφόρους αλλά πάντα υποστηριζόταν από εκλελεγμένους. του κόμματος.

Δυστυχώς ο Νικόλας το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι μισθοφόροι που τον περιβάλλουν δεν τραβάνε. Δεν αγαπούν το κόμμα όπως ένας εκλελεγμένος.

Προεκλογικά ο Μάριος Καρογιάν βρέθηκε στο σωματείο  Διγενής Μόρφου όπου αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί εκεί για να τον ακούσει και να τον χειροκροτήσει. Όταν ερωτήθηκε από τους παρευρισκόμενους θαμώνες του Σωματείου, ποιον πρέπει να στηρίξουν στις Προεδρικές εκλογές ο Μάριος τους είπε κατά λέξη: «Να ψηφίσετε ότι  σας λέει η συνείδηση σας»…

Αυτές οι λίγες λέξεις τα λένε ξακάθαρα όλα.

Ήρθε η ώρα που πρέπει όλοι εκεί στο ΔΗΚΟ να βάλουν «νερό στο κρασί τους» για το καλό του κόμματος, εάν δεν θέλουν να καταντήσει το ΔΗΚΟ ένα μικρό κομματίδιο, όπως ένα «γουμά» της γειτονιάς….

 

Check Also

Συνεργατισμός: Έρευνα μέχρι τέλους

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μόλις ανέλαβε την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2013, διόρισε στον «παττισμένο» Συνεργατισμό, …

Από πόσα κόμματα έπρεπε να περάσεις για να γίνεις σύμβουλος;

Το ακούσαμε κι αυτό.. Αφού πέρασε από διάφορα κόμματα και μάλιστα σε θέσεις – κλειδιά, …