«Χοντραίνει» το πολιτικό παιχνίδι μεταξύ Μάριου και Νικόλα

Ας σοβαρευτούν εκεί στο ΔΗΚΟ εάν θέλουν να έχουν τον κεντρώο χώρο δικό τους.

Ο Μάριος Καρογιάν ότι και να κάνουν έχει αρκετούς φανατικούς υποστηρικτές όπως και αρκετά σωματεία τα οποία τον στηρίζουν. Ας μη ξεχνάμε ότι όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής, βοήθησε αρκετά προσφυγικά σωματεία να χρηματοδοτηθούν από το κράτος για ιδιόκτητη στέγη και γήπεδα. Άρα αρκετός ΔΗΚΟικός κόσμος και μη, δεν ξεχνά το καλό που τους πρόσφερε.

Το πιο σημαντικό, ο Μάριος Καρογιάν ποτέ δεν περιστοιχιζόταν από μισθοφόρους αλλά πάντα υποστηριζόταν από εκλελεγμένους. του κόμματος.

Δυστυχώς ο Νικόλας το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι μισθοφόροι που τον περιβάλλουν δεν τραβάνε. Δεν αγαπούν το κόμμα όπως ένας εκλελεγμένος.

Προεκλογικά ο Μάριος Καρογιάν βρέθηκε στο σωματείο  Διγενής Μόρφου όπου αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί εκεί για να τον ακούσει και να τον χειροκροτήσει. Όταν ερωτήθηκε από τους παρευρισκόμενους θαμώνες του Σωματείου, ποιον πρέπει να στηρίξουν στις Προεδρικές εκλογές ο Μάριος τους είπε κατά λέξη: «Να ψηφίσετε ότι  σας λέει η συνείδηση σας»…

Αυτές οι λίγες λέξεις τα λένε ξακάθαρα όλα.

Ήρθε η ώρα που πρέπει όλοι εκεί στο ΔΗΚΟ να βάλουν «νερό στο κρασί τους» για το καλό του κόμματος, εάν δεν θέλουν να καταντήσει το ΔΗΚΟ ένα μικρό κομματίδιο, όπως ένα «γουμά» της γειτονιάς….

 

Check Also

Το ΑΚΕΛ αποφάσισε να πάρει μέτρα για να σωθεί η Ομόνοια

Μετά τη συνεχιζόμενη μεγάλη ήττα της  Ομόνοιας, ,αυτή τη φορά από την ΑΕΚ Λάρνακος με …

Τώρα ξαφνικά, τον θέλουν όλοι, τον κουμπάρο του Αβέρωφ

Προεκλογικά και όχι μόνο, χρόνια τώρα, έκαναν πόλεμο ενάντια στο δίδυμο «Κουτσοκούμνη – Κούμα».. Διάφορα …