Τραγικό! Καγκουρό πέθανε όταν τουρίστες του πετούσαν πέτρες για να πηδήξει..!

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα. Ένα καγκουρό πέθανε στον ζωολογικό κήπο «Fuzhou Zoo» στην επαρχία Φουτζιάν στη νοτιοανατολική Κίνα, μετά από τραυματισμό του από πέτρες τις οποίες πέταξαν επισκέπτες για να το κάνουν να πηδήξει.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένα θηλυκό καγκουρό, ηλικίας 12 χρονών χτυπήθηκε από πέτρες τις οποίες πετούσαν επισκέπτες, με μία από αυτές να το πετύχει στο αριστερό πόδι προκαλώντας του αιμορραγία.

Η αυτοψία σύμφωνα με αναφορές, έδειξε ότι το καγκουρό πιθανώς πέθανε λόγω ρήξης νεφρού, καθώς όταν οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου φρόντισαν την πληγή του ποδιού του, δεν αντιλήφθηκαν ότι το ζώο είχε εσωτερική αιμορραγία.

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του θηλυκού καγκουρό, οι εργαζόμενοι βρήκαν έναν επισκέπτη να ρίχνει ξανά κομμάτια από τούβλα στα καγκουρό. Αυτή τη φορά τραυματίστηκε ένα αρσενικό ηλικίας πέντε χρονών, το οποίο όμως αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ο υπεύθυνος για τα καγκουρό στο ζωολογικό κήπο ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι κάποιες φορές οι επισκέπτες πετούν πέτρες για να κάνουν τα μαρσιποφόρα να ξυπνήσουν ή να πηδήξουν.

Ο ζωολογικός κήπος έχει κάνει αίτηση για χρηματοδότηση για να εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας. Επίσης αποφασίστηκε να επιτρέπεται σε μόνο τρία από τα καγκουρό να βρίσκονται στη θέα των επισκεπτών, ενώ το σώμα του νεκρού θηλυκού καγκουρό θα διατηρηθεί και θα εκτεθεί στο κοινό.

Check Also

Τερέζα Μέι: Οι πρόωρες εκλογές είναι ό,τι χειρότερο για τη Βρετανία

Share Twitter Η προσφυγή στις κάλπες θα ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να …

Λαβρόφ για Πρέσπες: Δεν διαφωνούμε με το «Βόρεια Μακεδονία» αλλά με τη διαδικασία

Share Twitter Με δήλωσή του ότι η Μόσχα δεν αντιτίθεται στο νέο όνομα της πΓΔΜ, …