Την έσπρωξε φίλη της λίγο πριν βουτήξει από ύψος 20 μέτρων – Παραλίγο να πεθάνει (Video)

Κάποιες φορές το χιούμορ δεν είναι πάντα χιούμορ. Αγγίζει τον θάνατο. Όπως στην περίπτωση μιας 16χρονης κοπέλα που ενώ ετοιμαζόταν να κάνει βουτιά από ύψος 20 μέτρων, η φίλη της πήγε σιγά σιγά από πίσω και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο κενό και η πρόσκρουση της με αυτό να είναι σοκαριστική. Πέντε πλευρά σπασμένα και ρήξη πνεύμονα, ξέχωρα από τα κατάγματα σε χέρια και πόδια.

Όλα έγιναν στο Moulton Falls, στον ποταμό Lewis, στην Ουάσινγκτον. Η παρέα των παιδιών είχε πάει και βουτούσε από ψηλά. Όταν έφρτασε η σειρά του κοριτσιού το σκεφτόταν και δήλωνε πως μάλλον δεν θα κάνει το άλμα. Τότε από το πουθενά εμφανίσθηκε μια φίλη της η οποία την έσπρωξε και έπεσε από ύψος 20 μέτρων. Το κορίτσι προσγειώθηκε με την κοιλιά στην επιφάνεια του νερού και ήταν σαν να πέφτει σε τσιμέντο.

Η μητέρα της 16χρονης η οποία είδε το βίντεο σε έξαλη κατάσταση δήλωσε: «Η κόρη μου έχει μπροστά της πολύ δρόμο για να αναρρώσει. Πιστεύω πως η κοπέλα που την έσπρωξε θα πρέπει να παραδοθεί στην αστυνομία, να καταλάβει τι έκανε λάθος. Αυτό δεν είναι σωστό. Θα μπορούσε να έχει σκοτώσει την κόρη μου».

Στη συγκεκριμένη γέφυρα της περιοχής η αστυνομία έχει απαγορεύσει τα άλματα στο νερό.

Check Also

Γαλλία: Τα «κίτρινα γιλέκα» ξανά στους δρόμους κατά Μακρόν

Share Twitter Η Γαλλία προετοιμάζεται σήμερα για το πέμπτο «κύμα» κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων», βγάζοντας …

Βενεζουέλα: Ακόμη 2 εκατ. πολίτες μπορεί να την εγκαταλείψουν το 2019

Share Twitter Ως και δύο εκατομμύρια πολίτες της Βενεζουέλας εκτιμάται ότι μπορεί να μετατραπούν σε …