Τα είπε «έξω από τα δόντια», για όλους και για όλα…

Σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα,  ο τέως Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης μίλησε «‘εξω από τα δόντια» για όλους και για όλα…

Οι απαντήσεις του επί όλων των θεμάτων ήταν σωστές και έχει πει αλήθειες χωρίς φόβο και με τον γνωστό τσαμπουκά του, γιατί δεν είναι πολιτικός για να έχει έννοια αν τυχόν πει κάτι λάθος και τον «πάρει το ποτάμι»….

Μεταξύ άλλων ενδιαφέροντων που έχει πει στη συνέντευξη του είπε: «Ο ΔΗΣΥ απομακρύνεται σταθερά από τη λαική του βάση, τις αρχές και τις αξίες επί των οποίων οικοδομήθηκε»….

«Τα κόμματα έχουν μετατραπεί σε σημεία εξυπηρέτησης πελατών…..»

Ο Γιώργος Παμπορίδης ίσως να ήταν ο πιο κατάλληλος για το Υπουργείο Υγείας όπου δούλεψε σκληρά και έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία του Κύπριου πολίτη, κτίζοντας γερέςε βάσεις για το ΓεΣΥ.

Συνεχίζοντας είπε: «Το μικρό μας πλοίο μπάζει νερά, σε μία ημικατεχόμενη πατρίδα και η κομματική νομεγκλατούρα συνωστίζεται για μία θέση στον εξώστη…..»

Ο τέως Υπουργός έπρεπε να παραμείνει στο πηδάλιο του Υπουργείου Υγείας ή να ηγηθεί άλλου Υπουργείου γιατί ο Γιώργος Παμπορίδης είναι άνθρωπος που τολμά και δεν τρομάζει μπροστά σε δυσκολίες έχεει τσαμπουκά και δεν είναι ευθυνόφοβος όπως άλλοι…

Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η κυβέρνηση και όχι άπειρους και άβουλους.

Ο Νίκαρος θα έπρεπε να τον μεταπείσει. Αν και προσπάθησε, ο Παμπορίδης παρέμεινε ανένδοτος και δεν ήθελε να παραμείνει ούτε να αξιοποιηθεί σε άλλο Υπουργείο.

Check Also

CYTA: Νεοκλέους ο νέος εκτελεστικός – Αναστάτωση στο ΔΗΚΟ

Share Twitter Αναστάτωση προκλήθηκε στο ΔΗΚΟ, μετά τη χθεσινοβραδυνή απόφαση του ΔΣ της Cyta για …

Κύπρος της ευημερίας… Ευημερούν μόνον οι αριθμοί τελικά….

Share Twitter Μία εικόνα χίλιες λέξεις.. Ή μάλλον εικόνα που σε αφήνει πραγματικά άφωνο… Η …