Σοκ! Ζει επί 21 χρόνια με έναν τεράστιο όγκο στο λαιμό..! Αιτία το «βαρύ» κρασί… (Video)

Στα 40 του χρόνια ο Κινέζος (συνταξιούχος πλέον) με το επώνυμο Τάν, ξεκίνησε να πίνει σε καθημερινή βάση 1 λίτρο από ένα τοπικό κρασί που έχει βάση το ρύζι, το οποίο θεωρείται εξαιρετικά βαρύ. Το κρασί ονομάζεται Μπαιζού και αφθονεί στις κεντρικές επαρχίες της Κίνας. Η περιεκτικότητα του σε αλκοόλ ξεπερνά το 52%. Σύντομα ο λιπώδης ιστός γύρω από τον λαιμό του άρχισε να διογκώνεται. Δημιουργήθηκε μια σπάνια κατάσταση κατά την οποία ο λαιμός του έχει πρηστεί σχεδόν στο τριπλάσιο από το κανονικό μέγεθος. Ο Ταν ζει έτσι τουλάχιστον επί δυο δεκαετίες.

Η δυσπλασία αυτή άρχισε να του δημιουργεί προβλήματα και τον τελευταίο καιρό οι πόνοι στον ώμο του και γενικότερα στην περιοχή κάτω από τον λαιμό είχαν γίνει αφόρητοι. Δυσκολευόταν επίσης να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να αποφασίσει να πάει στο Επαρχιακό Λαϊκό Νοσοκομείο του Χουνάν στην επαρχία Τσανγκσά.

Οι γιατροί ύστερα από εξετάσεις διέγνωσαν την σπάνια πάθηση Madelung, η οποία μπορεί μεν να μην είναι επικίνδυνη για τη ζωή είναι όμως δυσβάσταχτη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα καλοήθες λίπωμα που αναπτύσσεται γύρω από τον λαιμό του και για το οποίο οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι συνέτεινε η κατανάλωση επί χρόνια του ενός λίτρου καθημερινά, κρασιού που έπινε ο κύριος Ταν. Η ασθένεια madelung προσβάλει έναν στους 25.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Check Also

ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δύο μικρά κοριτσάκια του

Κινηματογραφικό θρίλερ θυμίζει η υπόθεση της εξαφάνισης μίας μητέρας και των δύο μικρών κοριτσιών της, …

Σοκ! «Χτύπησαν» με taser 87χρονη επειδή κρατούσε μαχαίρι και μάζευε χόρτα (Video)

Ανώτερος αξιωματικός της αμερικανικής αστυνομίας υπερασπίστηκε τη χρήση όπλου ακινητοποίησης Taser εναντίον μιας γυναίκας 87 …