Ραγδαίες εξελίξεις μετά το «ξεκλείδωμα» της κάρτας που προσπάθησε να καταπιεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά το «ξεκλείδωμα» της κάρτας που προσπάθησε να καταπιεί ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Omega, οι ανανκριτές καττάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάρτα κινητού τηλεφώνου που επιχείρησε να κατάπιεί το βράδυ της σύλληψης του ο 35χρονος στρατιωτικός, Νίκος Μεταξάς.

Τα ευρήματα της κάρτας βρίσκονται στο μικροσκόπιο των μελών του ηλεκτρονικού εγκλήματος αφού φαίνεται να υπάρχουν και άλλες συνομιλίες που δεν τις γνώριζαν με άλλες γυναίκες.

Οι ανακριτές αναμένεται να εντοπίσουν τις γυναίκες αυτές ώστε να τις καλέσουν για ανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία μάλιστα που έρχονται σιγά σιγά στο φως είναι συγκλονιστικά.

Ο 35χρονος στην ατζέντα του είχε δεκάδες τηλέφωνα αλλοδαπών γυναικών και η αστυνομία διερευνά μία προς μία τις περιπτώσεις για να διαπιστώσει εάν όλες είναι καλά στην υγεία τους.

Αυτό που θα προσπαθήσουν να δουν οι ανακριτές είναι κατά πόσο ο 35χρονος είχε και άλλο ψευδώνυμο πέραν του «Ορέστη» αλλά εάν κάποια από τις γυναίκες των συνομιλιών βρίσκεται στη λίστα των εξαφανισμένων γυναικών.

 

Check Also

Δημητρίου: Αν στο ΔΗΚΟ βλέπουν τακτικισμούς, ας κοιτάξουν στο δικό τους σπίτι

Share Twitter Σε δήλωσή του ο  Εκπροσώπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου για τις …

Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 32χρονου για διαρρήξεις

Share Twitter Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 32χρονου για διαρρήξεις Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων διαρρήξεων …