Ποιος είναι ο τέως Υπουργός που πήρε τη μίζα;

Πριν από μερικές μέρες ο τέως διευθυντής τεχνικής υπηρεσίας της ελεγκτικής, Ανδρέας Χασαπόπουλος μίλησε σε ΜΜΕ και είπε ότι τέως Υπουργός ο οποίος τώρα, βρίσκεται  σε κυβερνητικό αξίωμα, πήρε ως  μίζα το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά οπλικού συστήματος.

Εάν λοιπόν αληθεύουν τα όσα ανέφερε ο Χασαπόπουλος τότε ο Προεδρος της Δημοκρατίας έχει υποχρέωση  να μας δώσει όνομα και επώνυμο για τον εν λόγω «μιζαδόρο» Υπουργό.

Εάν είναι λαφαζανιές ή λάθος ιστορίες οι οποίες λέγονται,  πάλι πρέπει ο Πρόεδρος να ενημερώσει το λαό ούτως ώστε να μην παραλογίζεται και να σχολιάζει και να κατηγορεί το κυβερνητικό σχήμα, χωρίς λόγο

Από την άλλη όμως εάν όντως το Υπουργείο Άμυνας έχει διεξάγει έρευνα για αυτό το θέμα, όπως μας είπαν,  θα το διατυμπάνιζαν….  Γιατί ως συνήθως  πριν καν αρχίσουν οι έρευνες το κάνουμε σημαία και το διατυμπανίζουμε… Όταν αρχίσουν και μετά… μερικές φορές χάνουμε τα ίχνη της πορείας των ερευνών….

Πάντως χωρίς φωτιά, καπνός δεν βγαίνει…

Άρα αναμένουμε μία ενημέρωση για να ξεκαθαρίσει το μέχρι τώρα θολό τοπίο….

Check Also

ΔΗ.ΠΑ: Φωνές διαμαρτυρίας – Το βέτο Νικόλα

Share Twitter Λίγες μόνο ώρες πριν το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης,  όλο πιο έντονες …

«Προσγειώνεται» η Cobalt – Αναστολή πτήσεων τα μεσάνυχτα

Share Twitter «Ανώμαλη προσγείωση» για την αεροπορική εταιρεία  Cobalt. Συμφωνα με πληροφορίες, αναστέλλονται λόγω οικονομικών …