Ξέσπασε η μητέρα του αγοριού με την μπλούζα για τον «πιο cool πίθηκο της ζούγκλας»

Η Τέρι Μάνγκο, η μητέρα του μικρού μοντέλου που βρέθηκε στο επίκεντρο της κατακραυγής για τη διαφημιστική καμπάνια του H&M, προτρέπει μέσω του λογαριασμού της στο Facebook όσους έσπευσαν να επικρίνουν την εταιρεία για «ρατσισμό», ανάμεσά τους και διεθνείς αστέρες της μουσικής και του αθλητισμού: «ξεπεράστε το» και «σταματήστε να κάνετε φασαρία χωρίς λόγο».

Ο μικρός εμφανίσθηκε σε διαφημιστική καμπάνια της H&M να φοράει φούτερ με τυπωμένη τη φράση «Coolest Monkey In The Jungle».

Ο ποδοσφαιριστής της Machester United Ρομέρου Λουκάκου, ο αστέρας του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο μουσικός P Diddy περιλαμβάνονται στις διασημότητες που έσπευσαν να κατηγορήσουν την εταιρία για ρατσισμό, ενώ ο μουσικός The Weekend που συνεργάσθηκε με την H&M δήλωσε ότι διακόπτει κάθε σχέση με την εταιρεία.

Η κατακραυγή ανάγκασε την H&M να αποσύρει την αφίσα και να ζητήσει συγγνώμη!

Η Τέρι Μάνγκο που μετανάστευσε στη Σουηδία από τη Νιγηρία εξήγησε ότι «ειλικρινά δεν καταλαβαίνει» το θέμα: «Οχι διότι επιλέγω να μην το καταλαβαίνω, αλλά διότι δεν σκέφτομαι έτσι, λυπάμαι».

Η αφίσα αποσύρθηκε, αλλά συνεχίζει να κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να μην κατανοούν πώς η μητέρα του μικρού μοντέλου ανέχεται αυτήν την «ρατσιστική μεταχείριση». Άλλοι δεν βλέπουν πραγματικά τον λόγο για την έκρηξη αυτή.
Ενδεχομένως αυτοί οι τελευταίοι δεν βλέπουν στην αφίσα παρά ένα χαριτωμένο παιδάκι που φορά ένα πράσινο φούτερ.

Check Also

Ινδία: Κατέρρευσε εξαώροφη πολυκατοικία – Δύο νεκροί, δεκάδες εγκλωβισμένοι

Ένα εξαώροφο κτίριο κατέρρευσε πάνω σε γειτονικό του κτίσμα υπό ανέγερση στην περιοχή Γκρέιτερ Νόιντα, …

Ινδονησία: Πήραν εκδίκηση για συγχωριανό τους σκοτώνοντας 292 κροκόδειλους

Ένας άνδρας από την Ινδονησία δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο την ώρα που μάζευε λαχανικά από …