Μετά από μια εβδομάδα «βασανιστικής» στύσης του… ακρωτηρίασαν το πέος

Εφτά εφιαλτικές μέρες με ένα εξίσου «τραυματικό» φινάλε έζησε ένας 52χρονος άνδρας στην Ταϊβάν, ο οποίος υπέφερε για μια εβδομάδα από μια βασανιστική στύση προτού τελικά οι γιατροί αποφασίσουν να ακρωτηριάσουν το πέος του.

Κατά την προσέλευσή του στο νοσοκομείο με οξείς πόνους, ο 52χρονος (που δεν κατονομάζεται από τα τοπικά ΜΜΕ) είπε στους γιατρούς ότι η στύση ξεκίνησε τελείως τυχαία και δεν οφειλόταν σε σεξουαλική διέγερση.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο άνδρας (ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάποια φοβία με τους γιατρούς και τα νυστέρια) υπέμεινε επί εφτά ολόκληρες μέρες το βασανιστήριο και κατέφυγε στο νοσοκομείο μόνο όταν ο πόνος έγινε πραγματικά αβάσταχτος, και αισθάνθηκε ότι το μόριό του ήταν «έτοιμο να εκραγεί».

Σοκαρισμένοι, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η στύση είχε προκληθεί από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη σε προχωρημένο στάδιο. Ο 52χρονος είχε διαγνωστεί πριν από τρία χρόνια ωστόσο αποφάσισε να αγνοήσει τελείως το πρόβλημα και να μην υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης της κύστης, γιατί όπως είπε «δεν ήθελε να ουρεί σε μια σακούλα για το υπόλοιπο της ζωής του».

Φυσικά, η ανόητη αυτή απόφαση παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, αφού ο πριαπισμός θεωρείται άκρως επικίνδυνος όταν ξεπερνά τις 4 ώρες, πόσο μάλλον όταν φτάνει σε διάρκεια την μία εβδομάδα!

Μετά τον ακρωτηριασμό του πέους του, ο άνδρας θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, μόλις κριθεί από τους γιατρούς ότι θα έχει αρκετές δυνάμεις για να αντέξει τα φάρμακα.

Check Also

Γερμανία: Οργή για την υφυπουργό που φορά Rolex €7.300!

Share Twitter Στο στόχαστρο επικριτικών σχολίων βρέθηκε η 40χρονη Γερμανίδα υφυπουργός Σαβσάν Τσεμπλί με αφορμή …

Τρόμος για την οικογένεια Μπέκαμ – Μασκοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους – ΦΩΤΟ

Share Twitter Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι τρομοκρατημένοι μετά από την απόπειρα ληστείας …