Μετά από μια εβδομάδα «βασανιστικής» στύσης του… ακρωτηρίασαν το πέος

Εφτά εφιαλτικές μέρες με ένα εξίσου «τραυματικό» φινάλε έζησε ένας 52χρονος άνδρας στην Ταϊβάν, ο οποίος υπέφερε για μια εβδομάδα από μια βασανιστική στύση προτού τελικά οι γιατροί αποφασίσουν να ακρωτηριάσουν το πέος του.

Κατά την προσέλευσή του στο νοσοκομείο με οξείς πόνους, ο 52χρονος (που δεν κατονομάζεται από τα τοπικά ΜΜΕ) είπε στους γιατρούς ότι η στύση ξεκίνησε τελείως τυχαία και δεν οφειλόταν σε σεξουαλική διέγερση.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο άνδρας (ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάποια φοβία με τους γιατρούς και τα νυστέρια) υπέμεινε επί εφτά ολόκληρες μέρες το βασανιστήριο και κατέφυγε στο νοσοκομείο μόνο όταν ο πόνος έγινε πραγματικά αβάσταχτος, και αισθάνθηκε ότι το μόριό του ήταν «έτοιμο να εκραγεί».

Σοκαρισμένοι, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η στύση είχε προκληθεί από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη σε προχωρημένο στάδιο. Ο 52χρονος είχε διαγνωστεί πριν από τρία χρόνια ωστόσο αποφάσισε να αγνοήσει τελείως το πρόβλημα και να μην υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης της κύστης, γιατί όπως είπε «δεν ήθελε να ουρεί σε μια σακούλα για το υπόλοιπο της ζωής του».

Φυσικά, η ανόητη αυτή απόφαση παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, αφού ο πριαπισμός θεωρείται άκρως επικίνδυνος όταν ξεπερνά τις 4 ώρες, πόσο μάλλον όταν φτάνει σε διάρκεια την μία εβδομάδα!

Μετά τον ακρωτηριασμό του πέους του, ο άνδρας θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, μόλις κριθεί από τους γιατρούς ότι θα έχει αρκετές δυνάμεις για να αντέξει τα φάρμακα.

Check Also

Ε.Ε: Ενίσχυση της προστασίας των παιδιών στα διεθνή διαζύγια

Στη σημερινή Σύνοδο της  ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου αποφασίστηκε η ενίσχυση της προστασίας των παιδιών στα …

Φρίκη! Ρώσος βίαζε την 12χρονη κόρη του παρουσία της μητέρας της…

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έκαναν δύο γονείς στην 12χρονη κόρη τους στη …