Μεξικό: Δολοφονήθηκε ανώτατο στέλεχος του ομίλου Televisa

Ο  Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του μεξικανικού κολοσσού των τηλεπικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης Televisa και διευθύνων σύμβουλος της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας izzi, Αδόλφο Λάγος δολοφονήθηκε από πυρά αγνώστων χθες την Κυριακή  στα προάστια της πρωτεύουσας.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές διεξάγεται έρευνα για τη δολοφονία, που διαπράχθηκε κοντά στις αρχαίες πυραμίδες Τεοτιουακάν. Ο Λάγος κινείτο με το ποδήλατό του όταν δέχθηκε σφαίρες. Υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Κατά δημοσιεύματα στον μεξικανικό Τύπο, τον Λάγος πυροβόλησαν άνδρες που ήθελαν να κλέψουν το ποδήλατό του.

Ο Λάγος είχε αναρτήσει στο προφίλ του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μια φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται πάνω στο ποδήλατο. Οι αρχές δεν σχολίασαν αυτή την πληροφορία ως τώρα.

Ο όμιλος εξέδωσε μια ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται πως «ο Grupo Televisa θρηνεί τον θάνατο του διευθύνοντος συμβούλου της izzi Αδόλφο Λάγος Εσπινόσα στην Πολιτεία του Μεξικού» και εκφράζονται «τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του, στις κόρες του και στα μέλη της οικογένειάς του».

Η εταιρεία izzi προσφέρει πακέτα τηλεφωνίας, πρόσβασης στο διαδίκτυο και καλωδιακής τηλεόρασης. Η δολοφονία του Λάγος, ενός διακεκριμένου πρώην ανώτατου στελέχους τραπεζών, επιτείνει τα προβλήματα του ομίλου Televisa, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω της πτώσης των διαφημιστικών εσόδων του και την μετακίνηση του κοινού στις πλατφόρμες βίντεο στο διαδίκτυο.

Η Televisa, εξάλλου, αντιμετωπίζει κατηγορίες από τις αρχές των ΗΠΑ διότι φέρεται να προσέφερε δωροδοκίες σε στελέχη της FIFA για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης διεθνών διοργανώσεων. Ο επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος του ομίλου θα αποχωρήσει από τη θέση το 2018.

Check Also

Γερμανία: Δολοφόνος πυροβολεί με σιγαστήρα γυναίκα ενώ πετάει τα σκουπίδια..! (Video)

Share Twitter Σοκάρει το βίντεο που δείχνει έναν άντρα με κράνος να πυροβολεί εν ψυχρώ …

Τραγικό! Δεκάχρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying για τα κιλά της

Share Twitter «Τους έδειξα τις φωτογραφίες της Lilly Jo στο νοσοκομείο για να καταλάβουν τον …