Λουκαίδης: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θυμήθηκε προεκλογικά την μεσαία τάξη

Τον Νικόλα Παπαδόπουλο επικρίνει ο  Κοινοβουλευτικός  Εκπροσώπος του  ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις, Γιώργος Λουκαΐδης:

«Η φιλολαϊκή μετάλλαξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην οικονομία ενόψει εκλογών, συνιστά παραδοχή της πολιτικής ενοχής του για τα μέτρα και τις πολιτικές που μαζί με τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Αναστασιάδη επέβαλαν υπέρ των ελάχιστων προνομιούχων, σε βάρος των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης, των συνταξιούχων, των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Προεκλογικά ο Νικόλας Παπαδόπουλος θυμήθηκε την μεσαία τάξη, τους συνταξιούχους και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, αλλά τα προηγούμενα χρόνια, μαζί με τον δίδυμο του στην οικονομία Αβέρωφ Νεοφύτου, τους ενοχοποίησε ως τους υπαίτιους της τραπεζικής κρίσης, κουρεύοντας τους τα εισοδήματα.

Προεκλογικά ο Νικόλας Παπαδόπουλος θυμήθηκε την μεσαία τάξη, τους συνταξιούχους και τους άνεργους που κινδυνεύουν να χάσουν την κύρια κατοικία τους, αλλά για χρόνια με τον Νίκο Αναστασιάδη τους επέβαλλε τον ίδιο συντελεστή φορολογίας με όσους έχουν δεκάδων εκ. ευρώ ακίνητη περιουσία.

Προεκλογικά ο Νικόλας Παπαδόπουλος θυμήθηκε τους δανειολήπτες, αλλά τα προηγούμενα χρόνια έκανε ότι χρειαζόταν για να αφήσει αυτούς και τους εγγυητές τους έρμαιο στα χέρια των τραπεζιτών, χωρίς κανένα δίχτυ προστασίας για την κύρια κατοικία και την μικρή επαγγελματική στέγη.

Προεκλογικά ο Νικόλας Παπαδόπουλος θυμήθηκε την προστασία της CYTA, αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζε με τον δίδυμο του στην οικονομία Αβέρωφ Νεοφύτου είτε για το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, είτε κατά των προτάσεων νόμου του ΑΚΕΛ που αποσκοπούσαν στην ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών.

Μακρύς ο κατάλογος των προεκλογικών φιλολαϊκών μεταλλάξεων του κ. Παπαδόπουλου. Το μόνο ίσως στο οποίο έμεινε πιστός, ως συνήγορος κυριολεκτικά και μεταφορικά των τραπεζών και των τραπεζιτών, είναι στην υπεράσπιση του Αθανάσιου Ορφανίδη, επί των ημερών του οποίου συντελέστηκαν οι τραπεζικές ζημιές που οδήγησαν την Κυπριακή οικονομία στην καταστροφή. Δικαιώνοντας έτσι εκ νέου την ρήση του κ. Γιωρκάτζη για την πολιτική του Αβέρωφ Παπαδόπουλου το γένος Ορφανίδη.

Check Also

Άντρος: Οι χειρισμοί του ΠτΔ αφήνουν την ε/κ πλευρά εκτεθειμένη σε σοβαρούς κινδύνους

Share Twitter Ο ΓΓ το ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, σε ομιλία του σε εκδήλωση καταδίκης της …

Υπό 8ήμερη κράτηση οι 4 ύποπτοι για το φόνο του Γκάρι Χριστοδούλου

Share Twitter Η Αστυνομία έφθασε στα ίχνη των 4 υπόπτων για τη δολοφονία του Γκάρι …