Η ανθρώπινη πλευρά του Προέδρου Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, με δική του προσωπική πρωτοβουλία  έδωσε εντολή να καλυφθούν όλα τα έξοδα της θεραπείας του 18χρονου Χαράλαμπου Λεαντζή από τη Γεροσκήπου και θα καλύψει και τα έξοδα των γονιών του για να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος, του  οποίου οι πλείστοι γνωρίζουν την ανθρώπινή του πλευρά, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια του 18χρονου αφού ο ίδιος διάβασε για τη περίπτωση του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος” από όπου πήρε και τα απαραίτητα στοιχεία επικονωνίας.

Το ερώτημα όμως είναι, οι αρμόδιες υπηρεσίες τι έκαναν γι αυτό το θέμα το οποίο βούιζε στα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα εδώ και αρκετό καιρό;

Δεν έχουν υποχρέωση άραγε να ενημερώνουν τον Πρόεδρο για το τι διαμηνύεται και στα ηλεκτρονικά μέσα καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Πρόεδρος δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας και ενημερώνεται καθημερινά από τις έντυπες εφημερίδες, γι αυτό και έχουν υποχρέωση να τον ενημερώνουν.

Άλλωστε, υπάρχουν αρκετοί εκεί στο Προεδρικό Μέγαρο που πληρώνονται γι αυτό το σκοπό.

Περίμεναν από τον Πρόεδρο να ενημερωθεί από τις εφημερίδες για να ξεκινήσει ο ίδιος αμέσως τη διαδικασία αποστολής του Χαράλαμπου στη Γερμανία;

Check Also

Γιατί έμεινε αναπάντητη η προκλητική δήλωση Μεντβέντεφ;

Η αναφορά του Ρώσου Πρωθυπουργού,  Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στο ψευδοκράτος δεν έπρεπε να μείνει αναπάντητη. Ο …

Ζητείται ΕΛΠΙΣ: Έτρεξαν οι «πατριώτες” να βοηθήσουν την οικονομία των τούρκων

Με τη κατρακύλα της τουρκικής λίρας να συνεχίζεται  και με την οικονομική κρίση να έχει …