Ζευγάρι γιατρών υπέβαλαν παραίτηση από το Νοσοκομείο Λάρνακας

Ένα ζευγάρι γιατρών, οι οποίοι εργάζονταν στο  Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, υπέβαλαν την παραίτησή τους επικαλούμενοι προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Όπως διευκρίνισε ο γραμματέας της ΠΑΣΥΚΙ, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, «Οι γιατροί υπερβάλλουν εαυτόν για να φέρουν εις πέρας τις αποστολές τους», είπε χαρακτηριστικά.

Το Υπ. Υγείας προβαίνει στις απαραίτητες κινήσεις για στελέχωση του τμήματος Πρώτων Βοηθειών στο Γ. Νοσοκομείο Λάρνακας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες για μετακίνηση Παθολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σ’ αυτό της Λάρνακας.

Στο συγκεκριμένο Τμήμα εργάζονταν μέχρι πρόσφατα 11 γιατροί. Οι δύο τελούν υπό σύλληψη, άλλοι δύο σήμερα παραιτήθηκαν, ενώ δύο άλλοι γιατροί απουσιάζουν, ο ένας σε άδεια εξωτερικού και ο άλλος βρίσκεται σ’ άδεια νοσηλείας. Ως εκ τούτου, απέμειναν μόλις 5 γιατροί για όλες τις βάρδιες.

Check Also

«Νομική υποχρέωση να καταγγέλουμε περίπτωσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών»

Νομική υποχρέωση να καταγγέλουμε περίπτωσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτρόπος Προστασίας των …

ΑΚΕΛ: Οι πολίτες μόνο δικαιλογούνται να αισθάνονται ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή τους

Οι πολίτες μόνο δικαιλογούνται να αισθάνονται ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή τους, τόνισε ο Κ.Ε. …