Ελεύθερος υπό ορούς ο 41χρονος για κατοχής μη αδειούχων φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Ελεύθερος υπό ορούς αφέθηκε σήμερα ο 41χρονος σχετικά με την υπόθεση της κατοχής μη αδειούχων φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην Πάφο .

Συγκεκριμένα η Κατηγορούσα αρχή για κράτηση του 41χρονου και το δικαστήριο διέταξε όπως ο 41χρονος που απήντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες,αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι όροι για την εξασφάλιση της παρουσίας του κατηγορουμένου μεταξύ των οποίων την καταβολή μετρητών ύψους 5.000 ευρώ και 30.000 ευρώ με έναν αξιόχρεο εγγυητή, την παρουσίαση του σε αστυνομικό σταθμό τρεις φορές την εβδομάδα, την τοποθέτηση του ονόματος του στο stop list και την παράδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων .Το Επαρχιακό Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση στις 6.10.2017.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που διεξήχθη , εντόπισαν συνολικά 661 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μη αδειούχα φυτοπροστατευτικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε σε διαμέρισμα στην Πάφο, που ανήκει στον 41χρονο, εντοπίστηκαν 40 συσκευασίες διαφόρων μη αδειούχων φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 41χρονου, εντοπίστηκαν ακόμη 621 συσκευασίες, οι οποίες κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Παράλληλα, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος επιβεβαίωσαν ότι η κατοχή και εισαγωγή τέτοιων προϊόντω

Check Also

«Το Κίνημα Αλληλεγγύη δεν ξεχνά ποτέ το «διαίρει και βασίλευε” των Βρετανών”

Tο Κίνημα Αλληλεγγύη δεν ξεχνά ποτέ το «διαίρει και βασίλευε” των Βρετανών, αναφέρει σε γραπτή …

ΟΗΕ: Η κ. Λουτ θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις για το Κυπριακό

Η κ. Λουτ θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις για το Κυπριακό, ανέφερε σε δήλωσή του, ο  Εκπροσώπου …