ΕΛΑΜ: Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, η ΕΔΕΚ «ΕΛΑΜοποιείται»

Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, η ΕΔΕΚ «ΕΛΑΜοποιείται» Στην προσπάθειά της να διατηρήσει την έδρα τόνισε σε γραπτή ανακοίνωση το ΕΛΑΜ:

Είναι με έκπληξη που παρακολουθούμε την ΕΔΕΚ να προχωρά το τελευταίο διάστημα σε πρωτοφανή αλλαγή θέσεων.

Να θυμίσουμε μόνο μερικά παραδείγματα:

– Ενώ αρχικά την είδαμε να καταψηφίζει στην Ευρωβουλή τροπολογίες για αποκοπή κονδυλίων στην Τουρκία, ακολούθως την είδαμε να προτείνει αποκοπές.

– Ενώ παλαιότερα με επίσημες ανακοινώσεις της στήριζε τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων, άλλαξαν και πάλι θέση, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοίξουν, διοργανώνοντας μάλιστα και σχετική εκδήλωση.

Όταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τασσόταν ξεκάθαρα και με σαφήνεια κατά της διάνοιξης των οδοφραγμάτων, ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα το κατηγορούσαν, χρησιμοποιώντας διάφορους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Σήμερα, όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, η ΕΔΕΚ «ΕΛΑΜοποιείται» στην προσπάθειά της να διατηρήσει την έδρα.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με χαρά και ικανοποίηση παρακολουθούμε, έστω και εν όψει εκλογών, κάποιοι να ασπάζονται τις θέσεις που μέχρι πριν λίγο καιρό κατηγορούσαν. Τους ευχαριστούμε για την προτίμηση.

 

Check Also

Ώρες αγωνίας για τον 36χρονο Στέλιο – Εντείνονται οι έρευνες

Share Twitter Εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για εντοπισμό του 36χρονου,  Στέλιου Γεωργίου. Άντρες της …

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Share Twitter Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, …