ΕΛΑΜ: Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, η ΕΔΕΚ «ΕΛΑΜοποιείται»

Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, η ΕΔΕΚ «ΕΛΑΜοποιείται» Στην προσπάθειά της να διατηρήσει την έδρα τόνισε σε γραπτή ανακοίνωση το ΕΛΑΜ:

Είναι με έκπληξη που παρακολουθούμε την ΕΔΕΚ να προχωρά το τελευταίο διάστημα σε πρωτοφανή αλλαγή θέσεων.

Να θυμίσουμε μόνο μερικά παραδείγματα:

– Ενώ αρχικά την είδαμε να καταψηφίζει στην Ευρωβουλή τροπολογίες για αποκοπή κονδυλίων στην Τουρκία, ακολούθως την είδαμε να προτείνει αποκοπές.

– Ενώ παλαιότερα με επίσημες ανακοινώσεις της στήριζε τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων, άλλαξαν και πάλι θέση, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοίξουν, διοργανώνοντας μάλιστα και σχετική εκδήλωση.

Όταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τασσόταν ξεκάθαρα και με σαφήνεια κατά της διάνοιξης των οδοφραγμάτων, ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα το κατηγορούσαν, χρησιμοποιώντας διάφορους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Σήμερα, όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, η ΕΔΕΚ «ΕΛΑΜοποιείται» στην προσπάθειά της να διατηρήσει την έδρα.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με χαρά και ικανοποίηση παρακολουθούμε, έστω και εν όψει εκλογών, κάποιοι να ασπάζονται τις θέσεις που μέχρι πριν λίγο καιρό κατηγορούσαν. Τους ευχαριστούμε για την προτίμηση.

 

Check Also

Βουλή: Με «σταύρωμα» του ΕΣΤΙΑ, εγκρίθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός

Share Twitter Η Ολομέλεια της Βουλής με τις ψήφους ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ και της Αλληλεγγύης, …

Βουλή: Πολίτες κρέμασαν πανό με συνθήματα

Share Twitter Ολιγόλεπτη ένταση προκλήθηκε στη Βουλή, όταν πολίτες, ενώ βρισκόταν στο βήμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος …