ΕΛΑΜ: Στο πλευρό των εκπαιδευτικών μακριά από τα οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα

Σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ, ανέφερε πως «στο φως της επικαιρότητας επανήλθε η αδικία εις βάρος των αθροιστικά 30μήνων εκπαιδευτικών, ένα κενό που άφησε πίσω της η ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε τους διορισμούς εκπαιδευτικών».

«Να υπενθυμίσουμε ότι ΜΟΝΟ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έδειξε ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών, το οποίο μετουσίωσε και σε πράξη καταθέτοντας σχετική τροπολογία, που θα τους εξασφάλιζε. Δυστυχώς παρόλο που ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα ενημερώθηκαν για την τροπολογία του Κινήματός μας, εν τούτοις επέλεξαν να ικανοποιήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα καταψηφίζοντας την σχετική τροπολογία» επισήμανε.

«Σήμερα, λίγες μέρες πριν τις προεδρικές βλέπουμε να συμβαίνουν προεκλογικά θαύματα, αφού όλοι θυμήθηκαν ότι θα πρέπει να στηρίξουν την συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών.Επειδή για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το ενδιαφέρον δεν είναι προεκλογικό, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών μακριά από τα οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα» κατέληξε.

Check Also

Για τρομοκρατία, κυβερνοέγκλημα συζήτησαν Ιωνάς Νικολάου και Sir Julian King

Για την ενίσχυση της ασφάλειας του πολίτη και τον συντονισμό των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής …

ΔΗΚΟ σε ΕΣΚ: Το ζήτημα με το γλωσσάρι δεν εξαντλείται με μία ανακοίνωση

Το ζήτημα με το επαίσχυντο και επικίνδυνο «γλωσσάριο», δεν εξαντλείται με μία ανακοίνωση, αναφέρει το …