ΕΛΑΜ: Στο πλευρό των εκπαιδευτικών μακριά από τα οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα

Σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ, ανέφερε πως «στο φως της επικαιρότητας επανήλθε η αδικία εις βάρος των αθροιστικά 30μήνων εκπαιδευτικών, ένα κενό που άφησε πίσω της η ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε τους διορισμούς εκπαιδευτικών».

«Να υπενθυμίσουμε ότι ΜΟΝΟ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έδειξε ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών, το οποίο μετουσίωσε και σε πράξη καταθέτοντας σχετική τροπολογία, που θα τους εξασφάλιζε. Δυστυχώς παρόλο που ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα ενημερώθηκαν για την τροπολογία του Κινήματός μας, εν τούτοις επέλεξαν να ικανοποιήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα καταψηφίζοντας την σχετική τροπολογία» επισήμανε.

«Σήμερα, λίγες μέρες πριν τις προεδρικές βλέπουμε να συμβαίνουν προεκλογικά θαύματα, αφού όλοι θυμήθηκαν ότι θα πρέπει να στηρίξουν την συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών.Επειδή για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το ενδιαφέρον δεν είναι προεκλογικό, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών μακριά από τα οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα» κατέληξε.

Check Also

Συνεχίζονται οι έρευνες για το φόνο της Α. Βανέζη στην Αγλαντζιά

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το νέο φόνο που διεπράχθηκε  χθες στην Αγλαντζιά, με θύμα …

Έκρηξη εργοστασιακής κροτίδας σε αυτοκίνητο 72χρονης

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, γύρω στις 10.30 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη σε συγκεκριμένη …