ΕΛΑΜ: Στο πλευρό των εκπαιδευτικών μακριά από τα οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα

Σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ, ανέφερε πως «στο φως της επικαιρότητας επανήλθε η αδικία εις βάρος των αθροιστικά 30μήνων εκπαιδευτικών, ένα κενό που άφησε πίσω της η ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε τους διορισμούς εκπαιδευτικών».

«Να υπενθυμίσουμε ότι ΜΟΝΟ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έδειξε ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών, το οποίο μετουσίωσε και σε πράξη καταθέτοντας σχετική τροπολογία, που θα τους εξασφάλιζε. Δυστυχώς παρόλο που ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα ενημερώθηκαν για την τροπολογία του Κινήματός μας, εν τούτοις επέλεξαν να ικανοποιήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα καταψηφίζοντας την σχετική τροπολογία» επισήμανε.

«Σήμερα, λίγες μέρες πριν τις προεδρικές βλέπουμε να συμβαίνουν προεκλογικά θαύματα, αφού όλοι θυμήθηκαν ότι θα πρέπει να στηρίξουν την συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών.Επειδή για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το ενδιαφέρον δεν είναι προεκλογικό, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών μακριά από τα οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα» κατέληξε.

Check Also

47χρονες αλλοδαπές μετέτρεψαν σπίτι σε οίκο ανοχής

Share Twitter 47χρονες αλλοδαπές μετέτρεψαν σπίτι στο κέντρο της Λευκωσίας  σε οίκο ανοχής. Σύμφωνα με …

ΠτΔ: Πρόταση για την αποκεντρωμένη ομοσπονδία ενώπιον του Εθνικού

Share Twitter Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προσερχόμενος απόψε στην τελετή απονομής των …