ΕΛΑΜ: Δεν θα ανεχθούμε καμία Γιωρκάτζη να απειλεί ότι “ξέρει πολλά”

Δεν θα ανεχθούμε καμία Γιωρκάτζη να απειλεί ένα ολόκληρο κράτος και επειδή «ξέρει πολλά» να την καλύπτουν, ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη.

Ενώ για αρκετό καιρό ήταν εξαφανισμένη η κ. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, επανεμφανίστηκε προκλητικά, προειδοποιώντας πως «ξέρει πολλά για πολλούς».

Να θυμίσουμε ότι τα ίδια έπραξε και στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να κοπάσουν οι αντιδράσεις υπήρχαν προς το πρόσωπο της και να ξεχαστούν οι δηλώσεις της, από ΟΛΟΥΣ, πλην του ΕΛΑΜ.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν ΟΛΑ τα στοιχεία που κατέχει η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας. Ταυτόχρονα, επιμένουμε στην θέση μας για παύση της κ. Γιωρκάτζη, αλλά και του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χάρη Γεωργιάδη, για τις τεράστιες ευθύνες που φέρουν στην υπόθεση του Συνεργατισμού.

Δεν θα ανεχθούμε καμία Γιωρκάτζη να απειλεί ένα ολόκληρο κράτος και επειδή «ξέρει πολλά» να την καλύπτουν. Απαιτούμε, αυτό που ζητά ο λαός. Διαφάνεια και τιμωρία.

 

Check Also

Νεκρός στις τουαλέτες αεροδρόμιου Πάφου, εντοπίστηκε 65χρονος άντρας

Share Twitter Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση της πτήσης του, 65χρονος άντρας, εντοπίστηκε νεκρός στις …

Δίκη ΧΥΤΥ – ΧΥΤΑ: Αθωώθηκαν Λώλος και Enviroplan

Share Twitter Αθωώθηκαν Θεοφάνης Λώλος και Enviroplan στην ποινική υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ. από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας. …