ΕΛΑΜ: Δεν θα ανεχθούμε καμία Γιωρκάτζη να απειλεί ότι «ξέρει πολλά»

Δεν θα ανεχθούμε καμία Γιωρκάτζη να απειλεί ένα ολόκληρο κράτος και επειδή «ξέρει πολλά» να την καλύπτουν, ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη.

Ενώ για αρκετό καιρό ήταν εξαφανισμένη η κ. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, επανεμφανίστηκε προκλητικά, προειδοποιώντας πως «ξέρει πολλά για πολλούς».

Να θυμίσουμε ότι τα ίδια έπραξε και στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να κοπάσουν οι αντιδράσεις υπήρχαν προς το πρόσωπο της και να ξεχαστούν οι δηλώσεις της, από ΟΛΟΥΣ, πλην του ΕΛΑΜ.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν ΟΛΑ τα στοιχεία που κατέχει η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας. Ταυτόχρονα, επιμένουμε στην θέση μας για παύση της κ. Γιωρκάτζη, αλλά και του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χάρη Γεωργιάδη, για τις τεράστιες ευθύνες που φέρουν στην υπόθεση του Συνεργατισμού.

Δεν θα ανεχθούμε καμία Γιωρκάτζη να απειλεί ένα ολόκληρο κράτος και επειδή «ξέρει πολλά» να την καλύπτουν. Απαιτούμε, αυτό που ζητά ο λαός. Διαφάνεια και τιμωρία.

 

Check Also

Βουλή: Με «σταύρωμα» του ΕΣΤΙΑ, εγκρίθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός

Share Twitter Η Ολομέλεια της Βουλής με τις ψήφους ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ και της Αλληλεγγύης, …

Βουλή: Πολίτες κρέμασαν πανό με συνθήματα

Share Twitter Ολιγόλεπτη ένταση προκλήθηκε στη Βουλή, όταν πολίτες, ενώ βρισκόταν στο βήμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος …