Δημητρίου: Η αντιπολίτευση για προεκλογικούς λόγους συνεχίζει να επικρίνει τον προυπολογισμό

Η Εκπροσώπος Τύπου του Υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου για την συζήτηση του προυπολογισμού, τόνισε ότι η  αντιπολίτευση συνεχίζει να επικρίνει ένα πλεονασματικό αναπτυξιακό προϋπολογισμό:

«Για προεκλογικούς λόγους, η αντιπολίτευση συνεχίζει να επικρίνει τον πλεονασματικό προϋπολογισμό της Κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Συνεχίζει να ασκεί κριτική για ένα Προϋπολογισμό που φεύγει από τα ελλείμματα, για ένα Προϋπολογισμό με αναπτυξιακά έργα. Για ένα Προϋπολογισμό με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και που ενισχύει τα πλαίσια ανάπτυξης και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Χωρίς αυξήσεις σε φόρους, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις στους πολίτες.

Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Ωστόσο το να τίθεται η δυναμική οικονομική προοπτική της χώρας μας σε κίνδυνο ελέω προεκλογικών σκοπιμοτήτων είναι επικίνδυνο αλλά και κυρίως άδικο για τους ίδιους τους πολίτες που στο κάτω κάτω αυτοί είναι που προέβησαν σε βαριές θυσίες.»

Check Also

«Προσγειώνεται» η Cobalt – Αναστολή πτήσεων τα μεσάνυχτα

Share Twitter «Ανώμαλη προσγείωση» για την αεροπορική εταιρεία  Cobalt. Συμφωνα με πληροφορίες, αναστέλλονται λόγω οικονομικών …

Λύπη για την παραίτηση Κοτζιά εκφράζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Share Twitter Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτησή του εκφραζει τη λύπη του …